DNF demonstration mod moskeer

Moske-Rovsinggade 2Danmarks Nationale Front afholder den 10. maj kl. 15:00 en demonstration mod moskeer i Danmark på Christiansborg Slotsplads.

På nuværende tidspunkt findes der i hundredevis af moskeer i Danmark i lokaler over hele landet. Men dette er tilsyneladende ikke nok for de mange muslimer som multikulturalisterne har lukket ind i vort land. Der er således blevet opført en moske med minaret og et såkaldt “islamisk kulturcenter” i Rovsinggade på Nørrebro og det er planlagt at denne skal åbne i maj 2014. Desuden er det planlagt at der skal bygges store moskeer både på Amager og i det Københavnske Nordvestkvarter.

Vi mener at islam har en meget negativ indflydelse på det danske samfund med religiøs dogmatisme, kvindeundertrykkelse, tvangsægteskaber m.m. Vi mener ikke at denne religions fremfærd i Danmark skal tolereres eller accepteres.

Der er behov for et øjeblikkeligt stop for masseindvandringen fra Mellemøsten og Afrika, ligesom der er behov for at størstedelen af de folk der stammer fra disse områder, sendes hjem.Vi ønsker ikke at det islamiske adfærdsmønster breder sig i Danmark og følgelig mener vi, at hvis muslimerne vil have moskeer, skal de bygge dem i deres egne lande.

Vi opfordrer alle nationalsindede danskere som er imod muslimernes fremmarch i Danmark, til at møde op og offentligt vise deres modstand.

Der vil til demonstrationen blive holdt taler af engagerede nationalister, ligesom der vil blive spillet national musik.

Vel mødt!

Danmarks Nationale Front
1