DNF i Fremdrift

Status
Det seneste stykke tid i Danmarks Nationale Front er der sket adskillige ting. I form af aktivisme har medlemmerne vist sig på gaden i det meste af Danmark. Nye medlemmer af begge køn er kommet til. At opretholde et stærkt fællesskab, hvor alle ligesindede kan mødes, er meget vigtigt for strukturen i DNF.

Nye afdelinger er kommet til
DNF har i dag mange afdelinger i Danmark, hvor medlemmer på forskellig vis støtter deres lokale afdeling. Nogle folk er gode til at skrive artikler, mens andre hellere vil på gaden og udføre aktivisme. Andre medlemmer støtter økonomisk, så DNF kan stå som en stærk organision.

Sjælland
På Sjælland står både afdelingen i København og Nordsjælland yderst stærkt. Her mødes aktivister ofte og udfører fælles arbejde. Men medlemmer i mindre grupper tager også ud selvstændigt, hvor de viser omverdenen hvem DNF er.

Jylland og Fyn
I Skive er der åbnet en ny afdeling, hvor interessen for nationalisme er blomstret op. I Skive er der kommet en del nye medlemmer til DNF for at forsvare deres fædreland. Det vil sige at der nu er flere afdelinger i Jylland og på Fyn som er aktive.

Det sociale
Ledelsen i DNF sørger også for at arrangere sociale arrangementer, hvor medlemmer kan mødes. I gennem tiden har DNF afholdt bålfester, bowlingturneringer, strandfester, turer til udlandet og en masse andre ting. Det er vigtigt at medlemmerne kan mødes under afslappende forhold.

Hjemmesiden
På DNF’s hjemmeside kan man læse adskillige nationale nyheder. Her skriver forskellige skribenter artikler om alverdens ting og samtidig følge med i hvad der foregår i DNF. Sidst men ikke mindst er der butikken hvor tøj og klistermærker kan købes.

Det online forum
På Danmarks Nationale Fronts online forum kan alle deltage i debatten under en god tone. Forummet er absolut det største online forum for nationale i Danmark. Her får folk diskuteret alt mellem himmel og jord. Forummet bliver primært brugt af medlemmer, men også udefrakommende deltager i debatten. Forummet er åbent, så man behøver ikke at have bruger for at læse med, det vil sige at alle kan have gavn af de informationer som er tilgængelige på forum.

Fremtiden
I fremtiden vil DNF stadig forsætte som en aktiv gruppering der viser sig på gaden og udfører aktivisme. Flere afdelinger vil også komme til med tiden, så DNF vil stå endnu stærkere i Danmark. Samtidig vil ledelsen stadig arrangere sociale arrangementer for medlemmerne, for at opretholde det gode fællesskab. DNF vil ligeledes deltage til ind-og udenlandske demonstrationer for at støtte op om andre nationale organisioner. Tiderne hvor de danske nationalister splittes, af frygt for at andre grupper/partier skal tage føringen er fortid. Vi kender alle vores plads og ansvarsområde.