DNF i Ukraine

1Fredag d. 26. april drog folk fra DNF til Ukraine, nærmere bestemt Kharkiv i Øst Ukraine. Her skulle de til stor national koncert dagen efter, hvor bands fra Ukraine, Rusland, Tyskland og England skulle spille.

Lørdag formiddag tog de danske nationalister en tur i byen, men denne blev kort, da de mødte flere kammerater fra Rusland der inviterede dem på restaurant. I det hele taget var byen i denne weekend fyldt med nationalister, der alle skulle deltage til koncerten. Efter at have spist med russerne valgte danskerne at tage videre, for at gøre sig klar til koncerten.

Koncerten begyndte kl. 16.00 hvor rigtig mange mennesker var til stede. Her blev danskerne taget godt imod og flere ønskede at tage billeder med dem. Koncertstedet var stort og kvaliteten af musikken og lysshowet var enormt. DNF folkene var imponeret og var alle enige om at denne koncert havde været den største nationale indendørs koncert de havde deltaget til.

DNF inviterer flere gange om året deres aktivister til koncerter i udlandet, så hvis musik og kammeratskab er noget for dig, så meld dig derfor under fanerne hos DNF!

3

2