DNF World Wide

Så fik vi besøg af vores russiske venner, og det er altid rart at se nye og gamle ansigter fra de kanter. Der var mange steder de gerne ville besøge i København, blandt andet H.C. Andersens og Niels Bohrs gravsteder. De ligger på Assistens kirkegården på Nørrebro. De kunne godt lide kirkegården, men ikke Nørrebro. DNF blev inviteret med på en tur til Tyskland og det kunne vi jo ikke sige nej til, så efter endt besøg tog vi af sted for at mødes med resten af holdet som ventede på os i Kiel, som blev første pit stop på turen. De havde en klar plan over hvem vi skulle møde hilse på. De er noget mere kendt i Tyskland end man lige skulle regne med, fandt vi ud af.

583

Andet stop var et sted Tyskland, et sted vi ikke måtte fotografere eller komme nærmere ind på hvor ligger. Der var lidt over 200 personer samlet til kammeratskabsaften, unge og gamle. Det var ganske interessant.

Herefter tog vi til turens endestation, Herr Manfred Roeders ejendom syd for Kassel. Her fandt det internationale træf sted. Nationer som Danmark, Tyskland, Rusland, England, Japan, New Zealand, Italien og Belgien var repræsenteret. Ved denne begivenhed var der nationalister, white nationalists, nationalsocialister og en slags Asatroende. Fælles for os alle er at vi ikke vil acceptere at se på vores kultur og folk blive ødelagt. Vi har heller ikke lyst til at leve under et “One World styre”, hvor man ved at etablere multietniske samfund søger at reducere befolkningerne til summen af deres arbejdskraft og forbrugsevne. Vi ser alle os selv som værende i opposition til denne nye verdensordens globale økonomi, styret af IMF, ECB og andre centralbanker som Federal Reserve. Med så mange forskellige nationer og politiske anskuelser samlet kan man let komme til at tro at der ville opstå kontroverser og klikedannelse. Dette var på ingen måde tilfældet, hvilket gjorde det til en endnu større oplevelse. Alle talte med hinanden og lyttede til hinanden. Unge NS folk sad og hørte interesseret Gene fortælle om sin tid som navigatør på u-båden Razorback under anden verdenskrig, hårde berliner drenge som sidder og hyggesnakker med en russisk kunstner.

540

Der var også blevet stablet et fantastisk flot Sct. Hans bål op som brændte det meste af natten.

Man kan roligt sige at det billede medierne forsøger at tegne af nationale ikke har noget med virkeligheden at gøre. Har man den opfattelse at kampen handler om had til andre folkeslag eller racer er man helt galt på den. Det handler om at enhver kultur og ethvert folk må eksistere i sine naturlige og oprindelige omgivelser. Multikultur er en antikultur. Med andre ord, det er ingen kultur. Multikultur er et begreb som udelukkende bliver promoveret i den vestlige hvide verden. Det forholder sig ikke sådan at man forsøger at fylde Afrika med asiater eller andre kulturfremmede, altså kan man sige at der fra et eller andet sted bliver ført en udryddelseskrig mod hvide befolkninger. Ganske enkelt. Det forfærdelige er at vores egne politikere deltager aktivt i denne krig. En meget stor del af befolkningerne i de lande hvor denne krig mod hvide finder sted, accepterer det stiltiende, da de er klar over det blandt andet kan have konsekvenser for deres sociale og økonomiske situation. Derfor er det vigtigt at vi bliver ved med at bekæmpe dette multietniske vanvid og dem som står bag. Meget få bryder sig i virkeligheden om det.

361

Manfred Roeder og Ryu Ohta har udarbejdet et manifest kaldet “Axis of Survival” som vil blive lagt på vores web site i dansk oversættelse. Præsentationen af dette manifest var hovedbegivenheden ved dette internationale træf. Udover dette fik vi alle sammen mulighed for at holde et oplæg om hvem vi var og hvad vi ville, samt udveksle kontakt informationer for fremtidigt samarbejde. Så hermed er et nyt kapitel åbnet i DNF’s historie. Vi er blevet en del af et paneuropæisk/internationalt fællesskab, fra Rusland til England og videre til Japan.

Se billederne fra turen her

485

Til ære for Rusland blev den russiske kejserfane fra før revolutionen hejst