Homo-parader, hvorfor? – Opdateret 24.08.2013


Så er tiden kommet til årets “Pride” parade. Politikerne synes i år at det skal fejres med flag på busserne, vel at mærke regnbueflag. Hvem der skal betale de 70.000 kroner [1] som det skal koste at udstyre busserne med disse flag melder historien ikke noget om, men lur mig om ikke det bliver os skatteydere der endnu engang må betale for gildet. Hvor mange skattekroner vi derudover skal bruge på denne omgang “Gay Pride” kan man jo kun gætte på.
Antallet af personer i det danske homo-miljø har de seneste år været stærkt stigende. Der var i 1993 1.434 registrerede partnerskaber hvor begge er mænd og dette tal er nu steget til 3.713 og dertil kommer 332 ægtepar. For kvinder er tallene 540 i 1993 og 4.055 i 2013 og derudover 450 ægtepar [2]. Disse tal siger en del, men de er jo kun en del af sandheden, for hvor mange lever så uden at være registreret?
Disse tal kan ikke kun tilskrives at det nu er blevet mere acceptabelt at være homo i Danmark, mediernes konstante bombardement med homoseksualitet har også spillet ind. Du kan idag sjældent tænde dit fjernsyn uden at se et program med en homoseksuel mand eller kvinde og som oftest en dreng eller en pige. Unge og letpåvirkelige mennesker som ser disse programer finder det pludselig normalt at være homoseksuel og nok også en god måde at få lidt ekstra opmærksomhed på.
Denne tendens skal simpelthen stoppes. At man fra mediernes side hellere vil forherlige skabagtige og overfladiske unge mennesker i stedet for eksempelvis en hårdtarbejdende håndværker kan man jo kun ryste på hovedet af. Det er desværre spillereglerne i samfundet idag, de gamle værdier bliver kastet til side for et billigt grin. Hvor meget mere må vi opgive af os selv for det de kalder tolerance??

Kilder:
[1] BT 23.05.2013
[2] Danmarks Statistik

OPDATERING 24. AUGUST 2013.

ER VALBY EN BY I RUSLAND?
I forbindelse med den årlige homo-festival i København, er der nogle der har fået nok af at se på homo-propaganda alle vegne. Således er der ifølge Ekstra Bladet blevet sat en masse anti-homo klistermærker op mange steder i Valby. Desuden er mærkerne blev set mange andre steder i København.

Ekstra Bladet skriver:

Hele Vigerslev Allé og Foglehaven i Valby, København vrimler således med klistermærker, der viser en tyk rød streg over de homoseksuelles ellers så glade regnbueflag.

– Man skulle tro, Valby var en by i Rusland, bemærker læseren og hentyder således til den seneste tids debat om den russiske homo-lov, der forbyder homoseksuelle i Rusland at udøve det regeringen kalder for ‘homoseksuel propaganda’.

Kilde: Ekstra Bladet