Ian Stuart mindekoncert i Ukraine

ISFMedlemmer af DNF tog i en forlænget weekend, 27-30 september, til Ian Stuart mindekoncert i Kharkiv i Ukraine. Selv om det ikke burde være nødvendigt at introducere Ian Stuart Donaldson for læseren, var han frontmand i det banebrydende Oi band Skrewdriver og døde den 23 september 1993 på mistænkelig vis.
Han blev mindet ved en velbesøgt koncert, hvor bla. Warlord; Skrew You; Lunikoff og Antisystem optrådte. Der var ca 500 deltagere. Der var naturligvis flest Ukrainere, men der var også koncertdeltagere fra Tyskland, Rusland og England. Turen blev en stor succes og beviste at selv om vi er nationalt orienterede blev der knyttet mange nye internationale venskaber. Selv om de fleste kun talte Ukrainsk eller Russisk bevistes det endnu en gang at musik er et internationalt sprog og at man kan komme langt med tegnsprog.
Udover at høre musik blev der også tid til at se på byen og dens ærefrygtindgydende kirker og tage kontrasten ind mellem den imponerende arkitektur på de gamle bygninger og nyere betonkonstruktioner, samt at smage på det lokale mad og bryg.

IS1

IS2