Mordserie af højreekstrem terror-trio. En opfindelse af staten?

Højest sandsynligt vil der være nogen, der bliver stødt af denne artikel.

Derfor vil vi opfordre folk til at læse artiklen helt færdigt, og tænke over den. Artiklen er oversat på bedst mulig måde fra Tysk.

Vi begynder artiklen med nogle uddrag fra det tyske nyhedsmagasin “Der Spiegel” udgave nr 34/2011. Artiklen er fra den 22.08.2011. dvs ikke lang tid før den diskussion om “Terrornetværket fra Zwickau”.

Her uddragene fra omtalte artikel 22 August 2011:
Gemmested i Schweiz. Af Conny Neumann og Andreas Ulrich.
De sidste 11 år har politiet haft travlt med de såkaldte “döner-drab”. Sagen kunne muligvis opklares nu, men anklagemyndigheden er røget uklar med deres stikker.

Den 5. juli blev forhandlingerne afbrudt igen. Stikkeren havde fået nok. Ikke flere udtalelser, slut, forbi. Denne gang ville han definitivt afbryde kontakten med politiet uden kompromis.
Manden der er sidst i tyverne, kalder sig selv Mehmet og tilbyder spændende informationer.
Angiveligt kan han levere gerningsvåben til den nok mest uhyggelige drabsserie i Tyskland.

Han har tilbudt at køre til Schweiz for at afsløre gemmestedet. Og han har tilbudt at føre efterforskerne til en romantisk villa i nærheden af Bodensøen, som skulle gemme på løsningen til de 9 manddrab, de såkaldte “döner-drab”
Ni erhvervsdrivene, otte tyrker og en græker, er imellem 2000 og 2006 blevet dræbt ved højlys dag, med skud i ansigtet. Alle sammen med den samme tjekkiske pistol: en CZ, type 83, kaliber 7,65 mm med lyddæmper.
Siden da jagter dusinvis af betjente og anklagere gerningsmand og gerningsvåben.
Medarbejdere fra Verfassungsschutz (tysk indenrigs efterretningstjeneste) prøver at kortlægge den mafialignende organisation af tyrkiske nationalister i Tyskland, som skal være ansvarlig for gerningerne. Selve drabene, så meget ved efterforskerne, er afregninger for gæld fra kriminelle forretninger eller hævn på afhoppere.
I 2006, efter drabet på Halit Y., den 21-årige indehaver af en netcafe i Kassel, var efterforskerne meget tæt på gerningsmændene. Der var til og med navne, men ingen håndfaste beviser.

Der var anholdelser, men man var nødt til at løslade de mistænkte, og de forlod få timer senere Tyskland i retning mod Schweiz og Tyrkiet. Drabsserien stoppede, men der er stadig intet spor af gerningsvåbnet.
Under efterforskningen blev “Bosporus” taskforce fra Nürnberg opmærksomme på Mehmet, en mand der færdes i disse miljøer. Mehmet har boet i Tyskland i mange år. Han forklarede betjentene hvordan han er blevet smuglet til Tyskland af organisationen, for at ordne vanskelige opgaver.
Mehmet lovede faktisk at hente gerningsvåbnet, sammen med det schweiziske politi fra gemmestedet lige over grænsen. Han fortalte at våbnet ligger gemt i Schweiz i et pengeskab indtil næste gerning, hvilken han sagde allerede var planlagt.

Mehmet var selv involveret i ét af de ni drab. Alligevel lovede politiet og anklagemyndigheden ham immunitet, samt overtagelsen af advokatomkostningerne på 40000 Euro, som skulle betales ved overdragelsen af gerningsvåbnet.
Sammen planlagde de at stikkeren hurtigst mulig, dvs inden dommen blev stedfastet, skulle hente gerningsvåbnet uden hjælp af det schweiziske politi, køre over grænsen med den og deponere den på en rasteplads. Her kunne betjentene så afhente den.

Anklagemyndigheden fra Nürnberg bekræftede forløbet overfor “Der Spiegel”.
På grund af de angivelig urimelige krav stikkeren stillede, har man officiel indstillet samarbejdet med ham.
Men Mehmet lå inde med sprængfarlige oplysninger, som han knap nok havde nævnt overfor politiet. Så som samarbejdet mellem nogle af organisationens afhoppere og den tyske efterretningstjeneste.
Disse personer blev, ifølge Mehmet, kort tid forinden det sidste drab i Halit Y.’s netcafe i Kassel, orienteret om, at der var planlagt noget. Derefter blev caféen overvåget af tjenesten.

Da Halti Y. blev skudt den 6. april 2006 af en mand der sad i et hjørne af caféen, som senere er blevet identificeret som medarbejder af efterretningstjenesten. Da politiet fik oplysninger om den mysteriske gæst, spurgte de ind til det – og blev af andre efterretningsmænd oplyst om at manden surfede på nettet i netop denne café i sin fritid, så han har simpelthen været på det forkerte sted til det forkerte tidspunkt.
Verfassungsschutz bortviser Mehmets informationer angående drabet i Kassel til eventyrets verden. Absolut ingenting er sandt ved den historie, alt er fri opfundet meddelte tjenesten.
Citat slut!

Kilde: http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-80075315.html

Især den sidste sætning, den som bortviser oplysninger angående drabet i Kassel til eventyrets verden, er nøjagtig del af den aktuelle nyhedshistorie, som efterhånden er blevet bevist og bekræftet. Tilstedeværelsen af en efterretningsmedarbejder ved seks af de begåede drab.
Vi fremhæver en ekstra gang væsentlige udtalelser.

Den mafialignende organisation af tyrkiske nationalister i Tyskland, som skal være ansvarlig
for gerningerne. Drabene, ifølge efterforskernes viden, er afregninger for gæld fra kriminelle
forretninger eller hævn på afhoppere.

Dem, der ikke tvivler på den aktuelle nyhedshistorie nu, må være blinde eller er ikke interesserede I, at drabene bliver opklaret. Prøv at tilføje aktuelle fakta.
Det eneste ægte bevis for drabene er den ovennævnte CZ pistol, type 83, kaliber 7,65 mm. Videoen som sammen med pistolen blev fundet i den fuldstændigt udbrændte lejlighed, indeholder godt nok hentydninger til de uopklarede gerninger, men ingen direkte bekendelser eller beviser.

Bare for en god ordens skyld:

Vi tvivler ikke på at trioen er gået under jorden i 1998 på grund af planlagte “sprængstofattentater”. At de i melletiden har begået ti drab, 14 bankrøverier, ildspåsættelser og sprængstofattentater uden at blive taget. Men at de har været i kontakt med efterretnigstjenesten tvivler vi til gengæld stærkt på.

Vores holdning er, at man alt for hurtigt prøver at få mest muligt ud af historien.
En ny ansøgning om at forbyde NPD bliver diskuteret af alle lige for tiden, selvom det er partiet der lider mest under denne følgerne af denne historie. Alle mulige ventsreorienterede grupperinger propper lommerne fulde af penge, som de angiveligt bruger på gamle og nye kampagner imod højreekstremisme. Vi ved ikke hvilke forbrydelser “terrortrioen fra Zwickau” rent faktisk har begået, men er af den opfattelse, at både medier, politikere og myndighederne i den grad har svigtet deres oplysningspligt og stadigvæk svigter den.

Vi mener det er mere end overdrevet at invitere ofrernes pårørende til forbundspræsidentens tjenestebolig og at minde de døde til enhver given lejlighed.
En saglig og fornuftig opklaring af sagen er nødvendig. Alle har krav på at få sandheden at vide. Sandheden! Ikke regeringens version af den.

Prøv at tænke lidt over det, lige meget hvor du står politisk.