National 1. Maj

Lørdag 1. Maj tog Nationale opstilling i fælledparken ved de rødes traditionelle druk dag. 21 mand, alle ædru selvfølgelig, valgte fra forskellige fraktioner at stille op denne Lørdag. Årsagen til at Nationale valgte at tage til fælledparken var, for at dokumentere de rødes styrke, eller hvad der viste sig, mangel på samme. Da det er en kendt sag at de røde det sidste halvandet år har følt sig nødsaget til at lyve deres antal større end sædvanligt ved diverse manifestationer, var det på tide at undersøge sagen nærmere syntes man.

De Nationale tog først opstilling udenfor Fælledparken og afventede AFA’s ankomst. AFA dukkede aldrig op, og hvis de gjorde var det i så ringe målestok at det ikke blev bemærket. Herefter besluttede en mindre gruppe sig for at aflægge Demos boden et visit. Vejen gik gennem den sædvanlige horde af ”gøglere” og beskidte drukramte folkemængde, som for længst har glemt alt om international ”kampdag”. Det kan vel bedst beskrives som international kampdruk. Vel ankommet til Demos lille bod, blev de Nationale modtaget af et tydeligt påvirket ældre kvindemenneske. Demos har i en årrække gjort et nummer ud af at chikanere højreorienterede på forskellig vis, samt forsyne venstreekstreme voldsmænd og hærværksfolk med privat adresser på politiske modstandere. Dette har blandt andet resulteret i hærværk på folks private ejendom, samt voldelige overfald på politiske modstandere. Af denne grund var det passende at kigge forbi Demos bod.

Den påvirkede kvinde fik opbakning af 4 ældre mænd der i hærdigt prøvede at skaffe forstærkninger til dem, for mod havde de tydeligvis ikke. Imens Nationale var i intens debat med de gamle kommunister ,gik en anden national hen til 2 frontkæmpere fra venstrefløjen som solgte flag fra den voldelige forening AFA, og spurgte om de ikke skulle hjælpe deres partifæller. Men det turde de tydeligvis ikke. Efter en lang debat hvor de nationale blev truet med tæsk, valgte de at gå grinene fra Demos telt. De gamle kommunister sejlede efter. De nationale gik dog ikke ud af parken men forsatte igennem denne, hvor flere begyndte at følge efter dem. Da gruppen kom ud af parken turde ekstremisterne fra venstrefløjen ikke at følge med, men vendte om og løb tilbage. Episoden har resulteret i en ynkelig artikel på Demos web site, hvor de som vanligt lyver sig mere handlingskraftige end tilfældet er. Blandt andet påstås det at gruppen af Nationale blev ”gået” ud af fælledparken. En overdrivelse der vil noget. De Nationale var i og udenfor Fælledparken i adskillige timer. Demos påstår også at gruppen af Nationale talte 5 mand. Den var på 4 mand. Ydermere bliver alle betegnet som ”nazister”. Kun en enkelt mand fra gruppen var iført en trøje fra Blood & Honour, men altså nok til at gøre alle til ”nazister”. De venstreekstreme har altid kaldt alle som ikke bryder sig om dem for ”nazister”, selv Pia Kjærsgaard og den ældre dame de brutalt overfaldt med jernstænger ved Udenrigsministeriet i sin tid.

Danmarks Nationale Front takker alle som valgte at deltage i på vores egen Nationale kampdag.