Redox-fotograf, Claus Svart Haagensen, afsløret

Den 17. august 2009 fremlægger Junikredsen en meget saglig artikel om en interessant fotograf. Hans navn er Claus Svart Haagensen og er 53 år gammel. Fotografen driver til dagligt fotograf- og billedbureauet Chili i Århus. Igennem lang tid er han set ved fodboldkampe og andre aktiviteter hvor der er nationale til stede.

claus-svart-haagensen

Men her på det sidste er Claus Svart Haagensen begyndt at blive mere offensiv, ved at deltage i retsmøder og lignende. Blandt andet var han både at se den 10. december 2008 og den 15. maj 2009. Dette var i retten i Kolding hvor Oliver Cox og Torben Andersen var anklaget for vold mod en gruppe venstreekstremister tidligere på året. Begge gange var Claus Svart Haagensen med hele vejen igennem anklageskriftet og lod som om han var en journalist fra et anerkendt medie. Men da han blev spurgt hvor han kom fra, var svaret begge gange at han var “freelance” journalist.

Om Claus Svart Haagensen møder op i div. retssale og på fodboldstadioner i fremtiden er kun op til ham selv. Men efter som han er blevet landskendt nu og alle vil genkende ham, er det helt op til Claus Svart Haagensen hvor langt han vil gå med sit ”freelance” arbejde fremover.

Kilde: Junikredsen