Redox’ kurs mod bunden

Det er underholdende at overvære det venstreekstreme copy/paste “researchkollektivs” kurs mod bunden. Redox har formået gennem tiden at skrive mange usandheder, som var det realiteter. Nu har de så lagt en kurs hvor de går på strandhugst på diverse nationale web sites, for at hente informationer, som de så manipulerer til at passe ind i deres egen virkelighedsopfattelse. Først i en artikel hvor de skriver om en “splittet højrefløj som mobiliserer”, i Redox’ optik er vi jo altid splittede. Baggrunden er en lille blog diskussion mellem et par DNF folk, og en anden blogger som kalder sig Lindberg. Denne diskussion er tilgængelig for alle og der er sandt at sige ikke meget research i det. Det viste sig da også at vi ikke var så splittede som de gerne så det. Vi kan godt være uenige på højrefløjen, men når alt kommer til alt står vi sammen.

I deres seneste artikel har Redox bare lavet en afskrift af en radioudsendelse på Orientering P1, som alle interesserede efterhånden må have hørt. I udsendelsen bliver to personer fra gruppe White Pride interviewet og udtaler blandt andet:

“Jeg er ikke ræd for at løbe ind i en flok af dem, og hvis det skal tage, at jeg skal stå og hoppe en af dem seriøst i hovedet. Eller at der er en af dem, der mister livet ved det, jamen, så er det sgu det, der sker. Jeg går ikke ind decideret for at slå nogen ihjel, men koster det en af deres liv (…) altså det ville rage mig en papand. Det ville være status i mit hovede.”

Dette slås stort op af det venstreekstreme “researchkollektiv” som at White Pride er klar til at dræbe. Ikke desto mindre har de venstreekstreme for længe siden bevist at de er klar til at dræbe politiske modstandere og har da også indirekte gjort det.

5. maj 2001 blev Thomas Derry Nakaba (TDN) brutalt overfaldet på Vesterbro af 4-6 personer. TDN blev livsfarligt såret af knivstik i nyreregionen. Han fik efterfølgende fjernet den ene nyre. TDN blev i 1997 idømt otte års fængsel for forsøg på bombedrab. Han sendte fra Malmø tre brevbomber til Storbritannien. Den ene af dem var tiltænkt en kendt, britisk tv-vært. Baggrunden for overfaldet skal formentlig findes i, at man i autonome kredse har ”dømt” ham for bombedrabet hos Internationale Socialister i Søllerødgade på Nørrebro, hvor Henrik Christensen omkom. Denne sag er aldrig opklaret. DNF forsøger her på ingen måde at forsvare eller retfærdiggøre TDN’s handlinger.

En anden sag omhandler afdøde JHC, æret være hans minde. JHC og nogle Dansk Front aktivister blev efter et endt møde overfaldet af venstreekstreme voldsmænd. Ved overfaldet blev JHC gentagne gang sparket og slået i nyrerne. JHC var en god mand som jeg personligt kendte. Han arbejdede blandt andet på Mændenes Hjem på Vesterbro: Der var ikke noget ondt skabt i JHC. Hans “forbrydelse” bestod vel nærmest i at han var den største af de som blev overfaldet. JHC havde i forvejen nogle helbredsmæssige problemer, men overfaldet var katalysator for hans død, ingen tvivl om det. Han døde nogle måneder efter overfaldet.

Denne og andre hændelser er noget vi aldrig glemmer.