Stop invasionen nu – afskaf asylretten!

Arabere i SverigeDen mellemøstlige invasion af Danmark fortsætter i stor stil – kraftigt støttet af massemedierne med deres pro-“flygtninge” propaganda og af politikerne som stadig nægter at indføre grænsekontrol og som garanterer de invaderende arabere gratis bolig, sociale ydelser m.m. Med den slags initiativer SKABER man invasionen. Alene i oktober 2015 kom der 3.646 asylansøgere til Danmark. Hvis invasionen fortsætter bliver vi danskere i mindretal i Danmark og det vil vi i Danmarks Nationale Front naturligvis aldrig acceptere. Der er brug for nogle forholdsvis enkle initiativer til at standse invasionen:
1) Indfør permanent grænsekontrol ved alle Danmarks grænser.
2) Afskaf asylretten for ikke-europæere.

Punkt 2 er nødvendigt for at undgå at personer der kommer til grænsekontrollen bare siger “asyl”, hvorefter politiet fragter dem til Sandholmlejren hvorfra de så har ret til asylbehandling og hvorefter det er meget vanskeligt at få dem ud af Danmark igen, selv hvis de får et afslag på deres asylansøgning.

Som tredje punkt skal der iværksættes initiativer til at få de ikke-europæiske asylansøgere ud, som allerede er kommet ind i Danmark. Her kunne man passende ændre deres indkvarteringsforhold og placere dem f.eks. i lejre hvor de skal arbejde.

Vi opfordrer patriotiske danskere til at sprede budskabet om at den arabiske invasion skal standses omgående og at de mellemøstlige og afrikanske asylansøgere skal forlade Danmark. Man kan medvirke til at sprede budskabet ved at printe vores nye flyveblad og sprede det blandt andre danskere. Vi ønsker alle patrioter en god december!

Flyveblad