White Pride

Lørdag d. 6. februar er det meningen at man vil afholde en demonstration mod White Pride i Aarhus, også kaldet GNWP-kampagnen. Årsagen til at man har lanceret denne kampagne er, at såkaldte antifa-grupper har udfordret White Pride i Aarhus, og tabt slaget. Der er én gruppering som styrer Aarhus, og det er White Pride.

Det er ikke nogen hemmelighed, at AFA København i en årrække har forsøgt at etablere sig i Aarhus uden held. Dette har man forsøgt at sløre ved at lade forskellige “Århusianske” initiativer lægge navn til. Med GNWP-kampagnen er AFA endelig sprunget ud som bagmænd, da man har arrangeret en bustur til Aarhus. Man vil blandt andet afholde fester og holde foredrag på skoler. Disse foredrag vil nok handle meget lidt om White Pride og en del om dem selv, hele dette show ganske enkelt er en AFA hverve kampagne. Et sidste desperat forsøg på at etablere sig i Aarhus. Onsdag den 27. januar afholdes der info-møde om turen i Folkets Hus på Stengade på Nørrebro. Det foregår klokken 18:00 og er åbent for alle antifascister.

White Pride er en national politisk gruppering med udspring i fodboldmiljøet, som gør tingene på deres egen måde. Selvom White Prides måde at håndtere tingene på måske ikke passer til alle nationales temperament, bør man helt afgjort støtte op om dem, enkeltpersoner som grupper.