DNF 2011 Mod nye Tider

Året 2011 er slut, og det har været et begivelsesrigt år, på både godt og ondt.

Januar:
Lars Agerbak bliver den 12. Januar 2011 arresteret af politiet og PET i sit hjem. Politiet finder her nogle små ting, slet ikke så alvorligt som de havde håbet på. Et rimelig dårligt arbejde må man sige, efter som PET angiveligt har overvåget Agerbak igennem længere tid. Agerbak anholdes og han sigtes for overtrædelse af straffelovens § 192a, om tilvirkning af våben eller eksplosiver af særlig grov farlig karakter. Det kan straffes med op til seks års fængsel.
Efter en 3 uger i varetægt, løslades Agerbak.
Torsdag den 27 Januar afholder russiske nationalister en støtte demonstration til ære for Lars Agerbak. Omkring 100 russiske nationalister møder op, for at vise deres sympati med Agerbak, samt at sætte fokus på hans ubegrundede fængsling. Demonstrationen forløb fredelig og bød bla. På taler fra PZRK.

Februar:
Efter langtids hårdt arbejde, åbner DNF Tirsdag den 15 Februar endelig en afdeling i Aalborg. Dette blev fejret, med en god gang aktivisme. I stor stil blev der over hele byen sat klistermærker op. Der blev lavet bannerdrops ved motorvejen, og sat enkelte bannere op forskellige steder. Der skal lyde en stor tak herfra, til de aktivister der igennem hårdt arbejde, har været med til at få en afdeling i Aalborg stablet på benene.
DNF åbner afdeling i Aalborg

Maj:
1. Maj 2010 blev afholdt i Sverige, hvor en delegation fra DNF støttede op om vore Svenske brødre, i en pæn march der talte flere hundrede mand.
I år, valgte de nationale så at holde 1. Maj hjemme i Danmark. Søndag D. 1 Maj 2011, tog en gruppe nationale en tur i fælledparken, til en 1. Maj der forløb uden den store dramatik.
DNF takker alle der valgte at deltage i vore egen nationale kampdag.
Weekenden den 28 og 29 Maj, var DNF inviteret til et 2-dages seminar med titlen: ”Revolt against civilization.”
Seminaret var stablet på benene af Dansk Selskab For Fri Historisk Forskning, og det blev afholdt et sted i Jylland.
Foredragsholderne var blevet udvalgt blandt nogen af verdens mest modige systemkritikere, blandt tilhørerne fandt man en indbudt kreds af personer fra det meste af Nordeuropa, der på hver deres vis har bidraget til forståelsen af de europæiske folk’s situation: politikere, akademikere, forlæggere og politiske aktivister. Danmarks Nationale Front var rigt repræsenteret på seminaret.
Blandt foredragsholderene var: Den indiske idéhistoriker Alexander Jacob, der har modtaget en lang række akademiske hædersbevisninger.
Kevin Macdonald som er kendt for sin triologi om jødisk indflydelse på den vestlige kultur. Hans foredrag var baseret på sin mest kendte bog: ”The cultur of critique.” Macdonald fortalte at jødiske interesser er bestemmende for vestlig politik og kulturel udvikling, og at den virker nedbrydende på begge.Da han var færdig, høstede han et stort stående bifald fra salens lyttere.
Den danske professor i udviklingspsykologi Helmut Nyborg, var også at finde blandt foredragsholderne. Helmut fortalte om forskellen på menneskeracernes intelligens, og at denne forskel har stor betydning for hvordan de indretter deres samfund. Nyborg fortalte også, at danskerne vil blive i mindretal i deres eget land i år 2085.
En mindre kendt foredragsholder, var den kroatisk-amerikanske politolog og diplomat under Balkankrigen , Tomislav Sunic. Sunic er blandt andet vært for sit eget radioprogram :” The Sunic Journal.” Her fortæller han i ugentlige programmer, om sin viden omkring europæisk og amerikansk identitet og selvforståelse.
Danske dr.phil, Christian Lindtner, som er tilknyttet Dansk Selskab For Fri Historisk Forskning, gav én af de mere bemærkelsesværdige forelæsninger om zionistisk propaganda i oldtiden. Seminarets absolut mest fremtrædende og mest kendte foredragsholder, var David Duke. Duke har gennem det meste af siv lit, kæmpet for hvides borgerrettigheder i USA. Duke har en omfattende videoproduktion som kan ses på www.youtube.com
Duke er også forfatter til to bøger: ” My awakening,” og ”Jewish supremacy.”
Læs mere om seminaret og se billeder her:
http://www.danmarksnationalefront.dk/artikler/duke-macdonald-nyborg-sunic-m-fl

Juli:
Denne måned, blev en meget hektisk måned, for ledelsen i DNF. Efter at en tosse ved navn Anderes Breivik, begik nogle modbydelige gerninger.
Det at Anders Breivik kaldte sig selv for national, fik alle til at gå amok, og ikke mindst den danske presse, der drejede rundtosset omkring sig selv for at få en god historie. Fordi en mand i Norge, foretog sig nogle grimme handlinger, så er alle nationale sådan. DNF blev kimet ned af den historie-liderlige danske presse, og DNF’s kontakt mail var mere eller mindre ved at brænde sammen. Medierne stod i kø, for at vide om vi her hjemme var en trussel, og vi før havde hørt om Breivik, og om vi havde modtaget mandens såkaldte manifest. Vi startede med at udsende en pressemeddelelse, på vores hjemmeside, og den blev ligeledes sendt til den danske presse. Pressemeddelelsen kunne de ikke være mere ligeglad med, den blev ikke engang bragt i deres aviser.
Pressemeddelelsen kan læses her:
http://www.danmarksnationalefront.dk/nyheddnf/pressemeddelelse-2
Først tog medierne en gammel historie frem, som ikke just var nogen hemmelighed da den var tilgængelig på vores hjemmeside. Et besøg hos russiske nationalister blev hevet frem, og billeder af et par DNF medlemmer blev hevet frem og placeret på rendestensavisen Ekstra bladet’s forside, side om side med billeder af de omkomne i Breiviks handling. Rigtig følelses porno. Medierne havde deres helt egen dagsorden, nemlig at svine hele den danske højrefløj til, bare for at de kan sælge deres aviser.
Dernæst forsøgte pressen, at hive gamle historier frem, om hvor voldelige medlemmer af den danske højrefløj er. Det eneste de kunne finde, var nogle gamle episoder på et par enkelte medlemmer… slet ikke hvad de havde håbet på. Ligeså stille døde pressens hysteri ud.
I forbindelse med den nationale heksejagt, blev enkelte medlemmer hunget ud med billede og navn. Enkelte folk, sendte hadefulde mails til DNF, hvori de fortalte os hvor klamme vi var, fordi Breivik havde begået en ugerning.
Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, for salget af DNF merchandise steg helt vildt, og vi oplevede en god tilgang af medlemmer.
I slutningen af Juli, mødtes aktivister fra DNF samt en håndfuld udenlandske kammerater et sted i det mørke Jylland for at afholde sommerfest. Omkring 25 personer, var samlet til det der skulle vise sig af blive en rigtig hyggelig aften/nat. Der var godt med mad og øl, humøret var højt og der blev festet til den lyse morgen. Vejret viste sig fra sin fineste side, og folk sov udenfor i deres medbragte telte. Festen endte med at blive en succes, og allerede nu arbejdes der på en sommerfest til næste år.

December:
Den 9 December 2000 blev den kun 17-årige nationalist Daniel Wretström, dræbt af en bande indvandrere i Stockholm forstaden Salem. Gerningsmændene der bestod af en gruppe på 7, slap med meget milde domme. I 10 år har der årligt været arrangeret demonstrationer til ære for Daniels minde og andre ofre for multikulturen. I år var omfanget af demonstrationen udvidet, og demoen var rykket ind og afholdt i selve Stockholm. Her deltog aktivister fra bla. Danmarks Nationale Front og Danskernes Parti.
I år blev demonstrationen afholdt Lørdag den 10 December, under titlen:
”stop svenskfjendtligheden – til værn for Norden.” Alt i alt var der samlet 600 demonstranter denne dag.
Demonstrationen kunne begynde, og turen gik ind mod den Svenske rigsdagsbygning hvor taler skulle holdes. Undervejs på ruten, blev nationalisterne mødt af forskellige grupper af autonome og andre svenskhadere, som kun havde en ting for øje, nemlig ballade og chikane. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at autonome inderligt hader deres eget land og at de, udøver ballade, hærværk og terror. Det svenske politi stod og så passivt til, mens de sortklædte autonome fik lov til at kaste med alverdens kasteskyts mod de nationale. Her var bla. Tale om flasker, sten og kanonslag.
Til trods for politiets dårlige arbejde, fortsatte de nationale dog ufortrødent.
Efter demonstrationens ophør, tog en ca. 200 nationalister videre til en kammeratskabsaften, hvor der var musikalsk underholdning, taler og mad.
10 år er gået, demonstrationen er fortsat en succés, og denne udvikling skulle meget gerne fortsætte. Vi vil derfor opfordre nye som gamle medlemmer, folk der har været med før, og folk der ikke har været med til denne demo før, at støtte op om denne gode sags tjeneste.
I Rusland, afholdte Lars Agerbak sammen med Russiske nationalister og partiet PZRK en støtte demo for marchen i Stockholm.
Video fra demonstrationen i Stockholm

Hele året igennem, har aktivister fra DNF lavet et stort og godt stykke arbejde, med en masse selvstændig aktivisme. Dette hårde og gode arbejde, kombineret med de tiltag der er i vente for året 2012, giver os en god tro på, at året 2012 bliver et rigtig godt år for den danske højrefløj, og ikke mindst DNF.
Til alle aktivister i det danske land, siger vi hermed, tak for et godt år der er gået, og GODT NYTÅR!