Anti-moské demonstration i København

3For cirka en måned siden indkaldte en facebook-gruppe som kalder sig “Nej til moskeer i Danmark” til demonstration på Rådhuspladsen i København den 26. maj 2013, kl. 10:00.

Da vi i Danmarks Nationale Front er i mod opførelsen af flere moskéer i Danmark, valgte 15 DNF’ere at deltage i demonstrationen på Rådhuspladsen.

Der er i øjeblikket planer om at opføre en stor moské med minaret i det Københavnske Nordvest-kvarter, ligesom der er planer om at opføre en kæmpemoské med plads til 3000 bedende på den såkaldte “moské-grund” på Amager, under 1 km fra Rådhuspladsen.
Det sidste projekt er blevet støttet aktivt af diverse såkaldt “danske” erhvervsfolk som entreprenørene Kurt Thorsen, Bill Nielsen og Finn Bach.

Der var ifølge en opgørelse fra Aalborg Universitet 66 muslimske menigheder i Danmark i 2011. Hver af disse menigheder er tilknyttet en moské. Men muslimerne vil stadig have flere og større moskéer .

Vi kan ikke acceptere dette, da vi betragter Islam som en undertrykkende religion, der ikke bør sprede sig i Danmark. Hvis muslimerne vil have stormoskéer kan de rejse hjem til deres egne lande.

Cirka 40-50 personer deltog i demonstrationen og DNF mødte op med den største gruppe. Lars Larsen fra foreningen Vederfølner holdt en udmærket tale for de fremmødte, der også talte mange journalister
og kamerahold fra både TV2 og DR.

En pro-muslimsk moddemo omfattede ifølge Ekstra Bladet cirka 60 personer. De havde ifølge deres hjemmeside projektantifa.dk planlagt at forstyrre antimoské-demonstrationen ved at larme.
Åbenbart er disse folk bange for det talte ord, ligesom de ikke kan acceptere at vi danskere går til modstand mod at Islam breder sig i Danmark.

Moddemonstranterne blev dog holdt et stykke væk af ordensmagten og det eneste vi hørte til dem, var lidt råben der blev besvaret højlydt fra vores side. De havde dog også sendt en lille flok fotografer der rendte rundt og fotograferede deltagerne i demonstrationen, formentlig med det formål at gøre folk bange.

Mærkværdigvis dukkede arrangørene af demonstrationen ikke op til deres egen demonstration. Endvidere havde 658 personer meddelt på facebook at de ville deltage i demonstrationen, men da kun 40-50 rent
faktisk kom, er der utallige der ikke står ved deres ord. Selvfølgelig kan der i enkelte tilfælde opstå uforudsete ting der forhindrer ens deltagelse, men vi betragter det at tilmelde sig til en demonstration, når man ved man ikke kommer, som uværdig opførsel for engagerede nationalister.

Vi vil takke alle fremmødte for deres engagement og for at de viser deres holdninger offentligt. Modstanden mod moskébyggerierne fortsætter!

Med venlig hilsen
Danmarks Nationale Front

1

2