Asylansøgere skal ud i Samfundet

Efter den røde regering vandt valget den 15. september i år, er et utal af forskellige forslag begyndt at tage en helt forkert drejning. Mange af de nye forslag indebærer at den danske befolkning vil blive et mindretal på få år. Et ”ekspertudvalg” der er samlet fra den nye regering har fået til marts 2012, for at finde ud af hvordan asylansøgere kan komme ud i det danske samfund. Det drejer sig om hvis asylansøgeren har siddet i et center i mere end 6 måneder. Udmeldingen melder dog intet om hvad de fremmede skal foretage sig i det danske samfund.

Taget i betragtning af at mange asylansøgere der ankommer til Danmark ikke er flygtet fra krig, men mere et håb om en bedre tilværelse, kan det virke skræmmende at regeringen vil foretage dette politiske stunt. Samtidig taler den nye regering ikke om andet end flere arbejdspladser til danskerne og dette kan på ingen måde lade sig gøre, hvis flere tusinder uintelligente asylansøgere skal ud i det danske samfund. Der vil i øvrigt komme lempelser på kontrol- og overvågningsbestemmelser, familiesammenføring, den kriminelle lavalder og grænsekontrollen vil blive fjernet, selvom den egentlig ikke har været aktiv.

Der er ingen der kan kalde disse forslag kærlighed til sit land, men mere konstruktiv ødelæggelse af det. At den nye regering får deres forslag ud i virkeligheden, er der ingen tvivl om. De næste knap 4 år vil Danmarks regering gå hånd i hånd med den Europæiske Union (EU), og sørge for at vores fædreland vil blive ødelagt dag for dag.