Banner opsat ved Kokkedal

Kl. 13.00 havde DNF aktivister sat et banner op nordgående ved Kokkedal afkørslen. Banneret sad flot så alle bilister kunne se det meget klart. Men en time efter var banneret taget ned af ordensmagten. Men på den time var der op mod 1000 folk der havde set det.

For der var nemlig flere der havde ringet til politiet og anmeldt et “banner med ulovlig nynazistisk tekst på”. Det ved vi for et af vores medlemmer fra Hørsholm blev nemlig stoppet af politiet, da han var ude for at købe ind. Her fortalte politiet alt til vores uskyldige medlem og tjekkede da også hele hans bil igennem.

Imens de gjorde det ankom der 2 politibiler mere, så der var nu en motorcykel betjent og to biler med to betjente i hver vogn. Ordensmagten tager åbenbart nationale banner meget alvorligt! Vores medlem fik lov til at køre efter han var slået op og de fandt selvfølgelig ingenting på ham.

DNF aktivisterne skal have ros for deres arbejde og tak til vores medlem der kontaktede os og fortalte hvad der skete efterfølgende.

Forsæt det gode arbejde!

Se billederne her