Danmarks Nationale Front – 10 års jubilæum


I år 2007 blev Danmarks mest aktive nationalistiske forening gennem de senere år, Danmarks Nationale Front, grundlagt. I Danmarks Nationale Front har nationalsindede danskere som ønsker at gøre en indsats for vort fædreland kunnet organisere sig med henblik på at arbejde for at standse den horrible mellemøstlige og afrikanske invasion af vort fædreland og for at påbegynde hjemsendelserne.

I tidens løb har Danmarks Nationale Front afholdt utallige torvemøder, udført mange slags aktivisme talrige steder i Danmark, deltaget i og afholdt demonstrationer, ligesom vi også har arrangeret hyggelige sammenkomster for medlemmerne i form af sommerfester, julefrokoster og andre arrangementer. Særligt mindeværdigt er demonstrationen mod moskeer i Danmark som DNF afholdt på Christiansborg Slotsplads i 2014, men hvor landets magthavere tilsyneladende var så bange for hvad der kunne blive sagt til demonstrationen, at politiet opløste demonstrationen med magt umiddelbart før der skulle holdes en tale til de fremmødte.

I anledning af vort 10 års jubilæum besluttede ledelsen at afholde en sommerfest med gratis mad og drikke for vore medlemmer og for andre nationalsindede fra ind- og udland. Festen blev afholdt i naturskønne omgivelser i Nordsjælland lørdag den 5. august og der var her mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer, så som slå søm i konkurrencen, skydning med luftgevær m.m. Desuden var der mulighed for at købe forskelligt informationsmateriale, national musik, tøj m.m.

Sidst på eftermiddagen afholdt to medlemmer af ledelsesgruppen taler hvor man dels så tilbage på Danmarks Nationale Fronts udvikling og dels talte om vort fædrelands meget alvorlige politiske og demografiske situation og hvor man ligeledes så fremad på hvad man kan gøre for Danmark i fremtiden.

Efter talerne var det pølser, burgere og stegt flæsk fra grillen samt øl og vand ad libitum. Både om eftermiddagen og om aftenen var der nationalistisk livemusik fra en dygtig tysk musiker.
Aftenen blev tilbragt i godt selskab rundt om bålene, ofte med samtale om hvad man kan gøre for at forbedre forholdene i Danmark.

Fra ledelsens side vil vi gerne takke medlemmerne for deres indsats for Danmark i årenes løb, ligesom vi takker for en hyggelig fest i godt selskab.

Kampen for Danmark fortsætter!