Danmarks Nationale Front & facebook

CensoredDen 26. september 2013 blev gruppen DNF – Danmarks Nationale Front slettet fra facebook. På trods af flere henvendelser til facebook fra vores side, har vi endnu ikke fået oplyst grunden til sletningen gruppen.

Tidligere er forskellige statusopdateringer og billeder blevet slettet, hver gang dette er sket har vi skrevet til facebook med henblik på at få oplyst grunden til denne censur, men vi har aldrig modtaget så meget som et eneste svar.

Man kan undre sig over at lovlige politiske organisationer i et demokratisk land får slettet deres side på dette sociale medie. Det er i den forbindelse værd at bemærke, at en lang række bemærkelsesværdige
organisationer ikke får slettet deres sider på facebook, fx diverse venstreekstremistiske foreninger, det såkaldte “researchkollektiv redox”, hvis eneste formål lader til at være at prøve på at irritere nationalsindede danskere, ligesom diverse kriminelle bander kan have deres facebook-sider i fred og ro.

Først efter offentligt pres valgte facebook at lukke gruppen “jeg helt ramt” som var en gruppe hvor der helt offentligt blev handlet med hårde stoffer.
Se TV2 artikel

Set i lyset af facebook-administratorenes handlinger, får man det indtryk at de ikke har problemer med antidemokratiske venstreekstremister, kriminelle bander og handel med hårde stoffer i Danmark.

Noget der imidlertid kan gøre facebook-administratorene rigtig skræmte, er tilsyneladende nationalsindede grupper som DNF der modsætter sig omdannelsen af vort land til et fuldstændig identitetsløst kultur- og raceblandet geografisk område.

Man bør være opmærksom på, at ikke alle virksomhedsejere og virksomhedsledere er apolitiske. Nogle virksomhedsejere har, udover et mål om at tjene penge til dem selv, også et ønske om at påvirke samfundsudviklingen i en bestemt retning.

Spørgsmålet er så om Hr. Zuckerberg og hans ansatte har et ønske om at støtte et utal af destruktive tendenser i Danmark. Samtidig med at man tjener penge på det. Og samtidig med at man driver et site der i uhyggelig grad kan bruges til at udspionere landets borgere.

Nu kunne vi jo vælge at kaste håndklædet i ringen og opgive at have en gruppe på facebook, men så let giver vi ikke op, for uanset hvem der prøver at bortcensurere vores holdninger så står vi ved dem og vi nægter at give op!

Vi kæmper for Danmark nu, og for altid!