Demonstration i Gøteborg

Den. 20. maj valgte en gruppe fra Danmarks Nationale Front at tage til Sverige, hvor svenske kammerater ventede dem til en demonstration i Göteborg om lørdagen. Fredag aften stod på grill og fest. Om lørdagen havde Nationaldemokraterne valgt at afholde demonstration mod moskeen i udkanten af Göteborg. I demonstrationen var der en stor blanding af folk, gamle som unge, som talte omkring 200.

Ordensmagten stillede med et stort antal betjente, for at kunne holde Nationale og modedemonstranter adskilt, hvilket må siges lykkedes for dem. De Nationale gik fra samlingsstedet til den uvelkomne moske, og der blev afholdt taler omhandlende islamiseringen af Sverige.

Under en af talerne løb en større gruppe autonome op på et mindre bjerg bag moskeen, og de begyndte at kaste med pinde og råbte at nationale skulle komme op til dem. Lige denne oplevelse syntes DNF folkene var meget sjov, da der på ingen måde var mulighed for at komme helt op på bjerget. Dette viser endnu engang hvordan de venstreekstreme tænker og handler.

Da alle talerne var færdige, opløstes demonstrationen i god ro og orden og alle Nationale takkede for en vellykket demonstration og en god dag.

Der havde dog internt været lidt snak om hvorvidt vi skulle deltage eller lade være. Grunden til dette var at man fra fra både Svensk og Dansk side ikke vidste hvem som ville deltage. Vi vil nødigt stå side om side med eksempelvis zionister, men det kom vi til dette tilfælde. Så en opfordring til folket om at se de arrangementer man stiller op til efter i sømmene.