DNF Bowl

Lørdag den 27. November 2010, mødtes DNF aktivister fra Sjælland og Jylland, for at afholde DNF Bowl, som vi valgte at krydre med noget god julemad. Dette fandt sted i Aalborg, på Sesport funcenter. Denne aften, var der desværre en del afbud, pga. Vejrudsigten havde lovet snestorm og at der ville falde 20-40 cm sne… dette skete heldigvis ikke.

Vi startede aftenen med at mødes på Mallorca bar, hvor vi fik sagt ordentlig hej til hinanden, og lige varmede op med et par øl. Et af vore medlemmer, bemærkede at der i baren hang et grimt halstørklæde fra fodbold klubben St. Pauli, som er kendt for at have venstreorienterede fans, der er imod højrefløjen. Så satte vi kursen mod Seaport, hvor vi skulle bowle og spise. Her tog vi godt af retterne fra den store julebuffet, værd at bemærke var det, at ingen spiste noget fra det kolde, men derimod sprang direkte ud i et kødorgie. Dette supplerede vi, med at rør derindeholdt 5 liter øl.

Efter et par timer med spisning, gik vi igang med bowlingen, hvor der var højt humør og masser af smittende latter. Der var lavet pokal til vinderen, og medaljer til dem der blev nummer 2 og 3, med graveringen: ”DNF Bowl 2010.” Efter vinderen var fundet, og de havde fået deres gevinster gik vi videre.

Ude på vejen, gjorde vi lige et kort stop, for at få taget nogle enkelte gruppe fotos. Så gik vi videre på forskellige værtshuse. Nogle af vore sjællandske medlemmer havde aldrig set Jomfru Ane Gade, så de skulle lige have en lille rundvisning. Et af stederne hvor vi gik ind, hed ”Rock Cafeen.” Et sted der er kendt for et lidt alternativt publikum, og at de spiller alt fra hård rock til dødsmetal.

Da vi forlod Rock Cafeen, besluttede vi os for at tage i 7-11 for at købe øl og derefter tage hjem til det medlem hvor vi skulle overnatte. På vejen derop, blev vi forfulgt af en 3 stykker fra Rock Cafeen, vi havde godt set dem. Mens vi gik ind for at handle, blev et af medlemmerne stående udenfor. Da vi kom ud igen, og satte kursen ned efter en taxa, fulgte de igen efter os. Et af vore medlemmer gik hen til dem, og spurgte om ”de ville noget” men det ville de ikke, og så så vi ikke mere til dem. Vi fik en taxa og kørte hjem.

Næste morgen fik vi morgenbrød, inden vi fik vore sjællandske brødre sendt på
toget hjem.

Jeg vil gerne benytte lejligheden, til at takke de fremmødte, for at være med til at gøre aftenen hyggelig og vellykket. Håber hermed at DNF Bowl, vil være en tilbagevendende begivenghed.