DNF Bowling 2014

1Lørdag den 1. marts 2014 var en gruppe medlemmer og støttemedlemmer fra Danmarks Nationale Front samlet i Big Bowl i Valby, hvor årets nationale bowling turnering skulle afholdes. 25 nationalister mødte op til dette arrangement, som startede med at der blev afholdt en kort tale, ligesom det blev fortalt at DNF pokalen 2014 stod på spil. Efter 2 timers spil var det hele afgjort og vinderen var kåret.

Efter selve bowlingturneringen tog vi op for at spise aftensmad, her havde Big Bowl Valby sørget for et flot langbord til alle nationalisterne, hvor aftensmaden blev indtaget. Årets medlemskort blev ligeledes delt ud til alle DNF medlemmerne, der var mødt op denne aften.

2

Da aftensmaden var indtaget, fulgtes størstedelen af medlemmerne sammen mod Valby station, dog var en lille gruppe på 3 personer gået alene. Her så omkring 5 venstreorienterede autonome så deres chance til at angribe dem, dog uden held, da nationalisterne viste modstand og fik dem til at flygte. Kort efter mødtes de fleste fra DNF ved Valby station, for at drøfte hjemrejsen for de enkelte medlemmer. I mellemtiden havde de venstreorienterede autonome nu samlet omkring 10 personer, der gav udtryk for at de ønskede kamp. Efter nogle få landsforræderiske råb, løb DNF aktivisterne nu mod denne gruppe som startede med at stå stille – De ombestemte sig dog meget hurtigt og stak halen mellem benene og løb væk…

3

DNF takker alle medlemmer for en god aften og ser frem til DNF bowlingturneringen 2015!