DNF på Østerbro

DNF Kbh 23-12-12En gruppe engagerede DNF-aktivister trodsede i dag vintervejret og uddelte over 200 flyveblade på Østerbro i København. De fleste flyveblade blev uddelt personligt til forbipasserende på Østerbrogade, mens de resterende blev lagt i postkasser.

Formålet med uddelingen var at gøre andre danskere opmærksomme på den katastrofale demografiske udvikling der finder sted i Danmark i øjeblikket, samt at gøre opmærksom på den store belastning som mange ikke-europæiske indvandrere udgør for samfundet. Disse meget vigtige forhold bliver i ekstrem grad nedprioritet af mainstreammedierne, og det er derfor vigtigt at sprede budskabet blandt vore landsmænd og -kvinder.

Vi vil gerne opfordre alle nationalsindede danskere til at læse vore flyveblade, ligesom vi mener at det er en god ide, at man spreder budskabet blandt de mennesker som ønsker en god fremtid for de europæiske folk.

Med disse ord vil vi ønske alle patrioter en glædelig jul og et godt nytår.

Med venlig hilsen
Danmarks Nationale Front

Opdatering 26/12-2012:
Til vor glæde er vi netop blevet informeret om, at der også har været patrioter på gaden i Vejle den 23. december. Her blev der bl.a. sat klistermærker op.