DNF rykker frem i Hørsholm – Opdateret

De seneste måneder har den nordsjællandske by Hørsholm, fået en enorm god fremgang. Bybilledet er pyntet med tusinder af DNF-mærker og nye medlemmer er kommet til. Ikke nok med det har DNF også en god påvirkning på de unge mennesker, som lære at forstå alvoren ved indvandresituationen i Danmark. I Hørsholm har de trofaste medlemmer sørget for, at alle nationalsindede har mulighed for at deltage i kampen. Det gøres ved at medlemmer snakker med befolkningen og gør dem klar over hvilke problemmer Danmark står overfor. DNF håber på endnu flere medlemmer fra byen, som kan støtte op om kampen for Danmark.

Se billederne fra Hørsholm her

Update

Efter vi offentliggjorde at DNF var stærke i den nordsjællandske by Hørsholm, har flere ekstremister fra venstrefløjen været ude og pille end del af DNF’s mærker ned, samt sat deres egen propaganda op. Natten til torsdag den 13. maj var flere medlemmer fra gruppen AFA taget til Hørsholm. Tidspunktet var ca. kl. 02:00, hvor de har udført deres arbejde. Deres slogans var bl.a. “Modstand mod racisme og fascisme” og “Elsker Brøndby, hader racisme”.

Deres røde propaganda sad under 24 timer i Hørsholm, alt er nu fjernet.

Medlemmerne fra Hørsholm har udtalt: Sød tanke fra AFA, bare ærgerligt vi ikke var på gaden den nat. Lad os mødes end anden dag!