DNF’s lokaler

Det er med stor fornøjelse denne tekst skrives. DNF har det seneste halvandet år haft sine egne 128 m2 store lokaler som vi haft stor glæde af. At have sit eget faste tilholdssted er noget man på højrefløjen har anset som værende tæt på umuligt. Mange var i starten også skeptiske overfor om det kunne lade sig gøre. Det kunne det. Lokalerne har vi brugt til mange formål, blandt andet til redaktionelle formål, fester, mødeaktiviteter samt produktion af løbesedler og bannere.

Der har passeret mange mennesker gennem disse lokaler, både løst og fast tilknyttede, og alle skal have stor ros for at disse lokalers eksistens ikke er sluppet ud til uvedkommende. Det viser at vi besidder en vis disciplin og at sammenholdet er i top.

Vi har nu lukket ned for disse lokaler og rykker videre. Hvornår vi tager nogle nye i brug vides ikke, men vi har bevist at vi kan. Der skal også uddeles en stor tak til dem som har smidt penge i projektet og alle dem som har betalt deres kontingent. Uden jer var det aldrig gået.

Tak fra DNF