En god dag i Frederiksværk

DNF holdt lørdag den 10. juli 2010 uddeling i Frederiksværk. Vi var blevet inviteret af lokale til at komme op og dele ud, samt tale med folk, da der også her er god grobund for at få aktiveret nationalt sindede danskere.

Vi stillede med små 20 mand til denne hyggelige aktionsdag. En stor tak til alle som deltog. Alt forløb i god ro og orden. Folk var overvejende positive over for os, og selv nogle store pumpede “drenge” skulle lige se hvad det var vi havde med af materiale, “så lad os da se hvad det er I har, jeg er sgu for nysgerrig”. Efter aktionen tog DNF-holdet ned på stranden og fik en fortjent dukkert. Denne dag var der også havnefest. Vi tog ned til festen senere på aftenen. Politi i civil dukkede selvfølgelig op og fortalte at de udmærket vidste at DNF ville komme til havnefest. De sagde også at de havde hørt, at der var folk i “White Power” t-shirts. Hvad de så lige mente med det skal være usagt.

Der var nok alt andet end t-shirts med White Power på. De to civile landsforrædere spurgte så, “hvorfor har sådan nogle t-shirts på”, hvortil en af aktivisterne spurgte, “hvorfor har du Metallica t-shirt på”. Svaret på dette spørgsmål var at aktivisten skulle forlade havnefesten. Alt i alt var det en god og fornøjelig dag og aften. Tak til de lokale og til DNF aktivisterne.

Se videoen her