Godt Nytår!

NytårDanmarks Nationale Front vil hermed gerne ønske alle medlemmer og sympatisører et rigtig godt nytår og sige tak for 2013.
2013 var et år der bød på det største antal asylansøgere i Danmark i 12 år, utallige tilfælde af indvandrere og efterkommere der angreb danskere og et “system” af politikere og mediefolk der enten er ligeglade med udviklingen eller som ligefrem bifalder den. Et af årets mest groteske eksempler på hvordan antidanske kræfter styrer vort land, var sagen om somalieren der voldtog en 10 årig pige i Jylland, hvor “procesbevillingsnævnet” besluttede at forbryderen ikke skulle udvises af Danmark.

Heldigvis sker der dog også en masse positivt på den politiske front. Således har vi i Danmarks Nationale Front markeret den nationale modstand kontinuerligt i løbet af året. Utallige gange har medlemmer udført aktivisme, heribland uddeling af løbesedler m.v. Desuden er flere torvemøder blevet holdt og vores modstand mod moskeer blev markeret tidligere på året på Københavns Rådhusplads, ligesom vi viste vores respekt for to myrdede græske patrioter foran den græske ambassade senere på året. Endvidere blev vores nyhedsbrev introduceret og DNF har i 2013 oplevet den største medlemsfremgang nogensinde.

Danmarks Nationale Front er Danmarks mest aktive nationale bevægelse og 2014 vil byde på nye store arrangementer. Vi ønsker alle et rigtig godt nytår!

Med venlig hilsen
Danmarks Nationale Front

Juletræ