Hvorfor flygte over 4000 km – Tag hjem!

Lørdag den 21.10.17 vil ikke gå i glemmebogen lige med det samme, idet DNF pludseligt blev omtalt centralt i lokalaviser i Midtjylland og på diverse internethjemmesider landet over. Dette drejede sig om at man mente, at der skulle afholdes en ”hemmelig demonstration” i Viborg. Det har dog aldrig været DNF’s hensigt, men vi ser positivt på diverse aviser for omtale og reklame. Når dette er sagt kunne vi dog ikke holde os helt tavse og bestemte at gå på gaden i Jylland og på Sjælland for at vise fanen!

Afdeling Sjælland

I disse tider, hvor Europa er ved at flyde over med velfærdsmigranter, valgte aktivister at vise deres modstand mod såkaldte asylcentre i Nordsjælland og omegn. Her stillede man op og viste et banner med teksten:
”Hvorfor flygte over 4000 KM – Tag hjem! Danmark for danskerne!” Dette skabte god stemning i DNF-lejren, men ikke hos de landsforræderiske elementer, som følte sig stærkt provokeret. Ved ét af de fire centre som DNF besøgte var opstillet et skilt med teksten: ”Vær opmærksom på at disse cykler højst sandsynlig er stjålne cykler, afhentning af kommunen er bestilt, mvh. Dansk Røde Kors” – Dette undrede ikke aktivisterne!

Aktivisterne tog ligeledes forbi Birkerød og Fredensborg hvor man tog opstilling i centrum, ligesom man foretog uddeling af løbesedler. Det blev der taget positivt imod i begge byer, det danske efterårsvejr taget i betragtning.

Afdeling Jylland

Imens en gruppe usoignerede elementer afholdt en slags gedemarked med
dårlig stemt guitar, samt papskilte fra Aldi ved Hjultorvet i Viborg var medlemmer fra DNF i gang med helt andre planer. På grund af større omtale i pressen valgte aktivister at udføre et humoristisk ”Takke banner”.

Senere på dagen afholdt man et socialt arrangement, hvor der var god
stemning og den nationale ånd for Danmark levede højt.