Julefrokost 2013

1aLørdag den 16. november holdt vi i Danmarks Nationale Front årets julefrokost. Julefrokosten blev holdt i Nordsjælland i lyse og rummelige lokaler, der var pyntet til lejligheden. Medlemmerne ankom om eftermiddagen, hvor baren var åben med øl, vin og vand til rimelige priser. Desuden havde vi en velassorteret butik med nye t-shirts, stickers og flere nye nationale CD’er, hvor mange medlemmer forsynede sig.

Cirka kl. 17:30 blev maden serveret som en stor buffet, hvor man bl.a. fandt sild, laks, fiskefileter, lun leverpostej, lune frikadeller, medisterpølse, mørbradbøffer og flæskesteg. Efter middagen holdt et medlem af DNF’s ledelsesgruppe en tale, hvor både årets begivenheder og fremtiden blev omtalt. Der blev blandt andet talt om den megen aktivisme der har været i årets løb, om vore torvemøder og om vores manifestastion foran den græske ambassade, hvor vi viste vores respekt for de myrdede græske nationalister. Desuden blev der talt om vores brug af de elektroniske medier og om det seneste nyhedsbrev. Desuden blev der talt om det vigtige i kammeratskabet og i de sociale arrangementer vi holder. DNF har i 2013 haft den største medlemsfremgang nogensinde og ingen andre nationale organisationer i Danmark er så aktive som vi er.

Efter talen blev der spillet national musik og baren og butikken var åben. Medlemmerne benyttede herefter tiden til at diskutere politik og forskellige andre forhold. Et særlig positivt indslag var et medlem der friede til sin udkårne denne aften. Henad midnat sluttede festen, hvorefter nogle medlemmer gik videre i byen i lokalområdet, mens andre begav sig mod København.

Vi vil gerne takke for det det gode fremmøde og for medlemmernes engagement i årets løb.