Klar til kamp

Et par medlemmer og tilknyttede, har den seneste tid observeret visse uregelmæssige hændelser ved eller i nærheden af de pågældendes bopæle. På baggrund af disse hændelser har vi mobiliseret netværket, nationalt som internationalt. Vi vil under ingen omstændigheder acceptere at blive forfulgt på grund af vores politiske holdninger, det være sig i samfundet, på vores arbejdspladser eller på vores bopæle.

Vi har rig mulighed for at indhente informationer forskellige steder fra og det har vi selvfølgelig gjort. Vi er klar over at der er tale om “the usual suspects”, men der er også kommet et par nye spillere på banen som har det lidt svært med at holde tand for tunge af elektronisk vej. Vi er klar over hvem disse personer er. Vi ved at man har inddraget personer fra de kriminelle miljøer. Vi ved også der er foretaget opslag i forskellige registre fra egne pc’ere. Dette er simpelthen bundnaivt. Denne forholdsvis nye personkreds elektroniske færden samt klodsede overvågning og forbikørsler, er ikke gået ubemærket hen. Omtalte personkreds er ikke ny i det venstreekstreme miljø.

Vi kommer med denne udmelding fordi vi ved at der i øjeblikket er en optrapning i gang og at trusselsniveauet er hævet. Vi vil afvente situationen.

Vi tager det som det kommer. Vi er klar til kamp.