Mindehøjtidelighed for de dræbte græske nationalister

2 Lørdag den 9. november var nationalister fra Danmarks Nationale Front samlet i København for at mindes Fountoulis Giorgos og Manolis Kapelwnis, der på brutal vis blev dræbt fredag den 1. november. Omkring 30 medlemmer gik fra Østerport st. til den græske ambassade kort tid efter mørket havde lagt sig. Ved den græske ambassade blev en sort dødsrune med mindetavle og blomster lagt. Herefter afholdte en leder fra DNF en tale som kort og godt beskrev hvilket situation Europa står i. Efterfølgende blev der afholdt 1 minuts stilhed for de faldne. Med slagråb som “Danmark for danskerne, udlændinge ud” gik den store gruppe nationalister tilbage til Østerport st. Her tog størstedelen videre ud i København og nød et velfortjent aftenmåltid.

Landsforræderiske organisationer har efterfølgende udtalt:
“Ved ambassaden efterlod nazisterne en dødsrune af træ samt en buket blomster. Begge dele blev bragt til Nørrebro og destrueret kort tid efter markeringen”
“På grund af demoens korte varighed nåede ingen antifascister frem”
Men sandheden er at nationalister fra Danmarks Nationale Front var i området i cirka 2 timer, på grund af diverse registreringer fra ordensmagtens side. Medlemmer fra DNF så to svage individer der kunne ligne venstreorienterede på Østerport st. men så “desværre” ikke flere “antifacister” denne aften. Så gad vide om de små utilpassede kommunister fik kolde tæer og ikke turde at vise deres grimme ansigter.
DNF var 100 % klar denne aften og takker alle medlemmer der viste deres støtte til de faldne græske nationalister.

1