Projekt Antifa artikel

Vi kan med tilfredshed konstatere at Projekt Antifa (PA) ikke har meget føling med hvad der foregår i nationale kredse, hverken foran eller bag kulisserne. At PA så vælger at skrive en gang sludder og at udstille sin manglende indsigt, er lettere uforståeligt.

Projekt Antifa

PA påstår blandt andet at det er gået alt andet end godt for DNF de sidste to år, fordi »københavnske antifacsister gentagne gange sat magt bag parolen “ingen fascister i vores gader”«, og det at vi lider under “tabet” af Julius Børgesen og Thomas “AW” Jensen. Vi vil her bringe en afsløring: Julius og Thomas afgang fra de nationale kredse er ikke et tab, tvært imod, og ingen af dem har haft noget med DNF at gøre, og ingen af dem havde noget med ledelsen af Dansk Front Sjælland at gøre. Thomas påstår han havde det, men hvad han rent faktisk bidrog med rent ledelsesmæssigt kan ligge på et meget lille sted.

DNF har heller aldrig arrangeret nogen kampagne eller støttekoncert for Flemming Christiansen. Der er nogen af vores medlemmer som har opfordret til at støtte Flemming og Stephan. Sådan kan man fortsætte hele “artiklen” igennem. Helt igennem useriøst og bare Redox om igen.