Sigøjnere på fælleden

Med risiko for, at en varmeramt multikulturalistisk politiker skal anmelde DNF for overtrædelse af §266b, blot for at promovere sit image i den lokale vælgerforening, skriver vi nu alligevel om sigøjnerne.

14 sigøjnere er blevet fundet af politiet boende i en nedlagt bygning, på Amager fælled. Samtidig har Amager fælleds haveforeninger haft et enormt antal indbrud, hvor så godt som alt er blevet fundet værdigt, at erhverve sig uretmæssigt – selv skovle!

Vi er i DNF ikke et sekund i tvivl om en sammenhæng, og ditto gælder resten af det danske folk. Meget kan skrives om de fremmedes levevis med mere i vores land, men sigøjnerne hører nok til den mest forhadte befolkningsgruppe, og det undrer os ikke. Vi ser ingen politikere der ønsker at overleve i parlamentarismen, tage sigøjnerne i forsvar, for der er jo nok noget om snakken.

Man kan undre sig over sigøjnernes levevis, hvor der ikke kan dokumenteres nogen form for innovation eller produktivitet, der synes til gavn for dem de lever i blandt, nok tværtimod. Med en gennemsnitlig IQ på maks. 85 i sigøjnernes befolkningsgruppe, er innovation og en efterfølgende produktivitet heller ikke at forvente.

Hvad vi i DNF til gengæld ikke forstår, er at sigøjnerne overhovedet får adgang til vores land, og endvidere ikke smides ud, så snart de findes. Politiet står magtesløse og frustreret overfor den plage, som de synes at være for danskerne. Vi ved godt, at multikulturalister og kommunister, i denne sammenhæng, vil henvise til menneskerettigheder, regler om fri bevægelighed med mere. Men hvorfor har vi dog, i Danmark og resten af Europa, en lovgivning der gør livet surt for resten af befolkningen?