Sommerfest 2015

1Lørdag den 9. august 2015 samledes medlemmer af Danmarks Nationale Front og nationalister fra Sverige, Island og Tyskland til DNF’s årlige sommerfest i Nordsjælland. Festen startede lørdag eftermiddag og efter deltagerne var ankommet var der forskellige konkurrencer så som øksekast, boksning og slå-søm-i konkurrence. Desuden blev der holdt en konkurrence i hvem der kunne spise mest af den svenske “delikatesse” surströmning. Vinderne blev her belønnet med mange flasker god mjød. Sidst, men ikke mindst, blev der holdt tovtrækning hvor flere hold dystede mod hinanden. Til festen var der også mulighed for at man kunne forsyne sig med vore nye flyveblade og klistermærker, ligesom man kunne købe mange slags hvid musik.

Klokken cirka 18:30 stod menuen på helstegt pattegris, en meget stor en af slagsen, som blev grillet på stedet. Gris og tilbehør smagte rigtig godt og efter maden var der masser af tid til at diskutere verdenssituationen og tale om hvad man kan gøre for at stoppe den vanvittige mellemøstlige invasion som magthaverne udsætter vort land for dag efter dag, måned efter måned og år efter år.

Festen gik godt med god musik og med patriotisk stemning. Vi siger tak for en rigtig god fest til alle deltagerne og vel mødt til næste arrangement.

2
3
4
5
6