Sommerfest i Nordsjælland

3Lørdag den 10. august holdt Danmarks Nationale Front sommerfest i naturskønne omgivelser i Nordsjælland. Festen startede klokken 14 og der var mulighed for at lytte til national musik, deltage i diverse konkurrencer, købe litteratur, tøj, musik og informationsmateriale som man kan sprede f.eks. i ens lokalområde. Desuden blev organisationens 2. nyhedsbrev præsenteret.

Ved festens bålplads var der placeret en velforsynet bar med øl, sodavand, vin og spiritus. Rundt om bålet og på området i det hele taget, blev holdninger og strategier udvekslet blandt de mange fremmødte.

Vi havde fornøjelsen af at se både mange kendte ansigter og mange nye folk, ligesom vi havde besøg af adskillige kammerater fra både Sverige, Island og Tyskland. Vi hørte om hvilke problemer masseindvandringen forårsager i vore nabolande og om hvordan de svenske og tyske nationalister ser på udviklingen og hvordan de kæmper imod dette angreb på de europæiske folk.

Ved festen var der mange konkurrencer, bl.a. den gode gamle slå søm i konkurrence, hvor det gælder om at slå et søm i med så få slag som muligt. Desuden var der boksning, tovtrækning og skydning med luftpistol.
Kl. 19 spiste vi grillstegt pattegris med bagte kartofler, kartoffelsalat og salat.
Efter maden lyttede man til national musik, ligesom udvekslingen af politiske synspunkter fortsatte.
Dygtige nationalsindede guitarister underholdt senere på aftenen med en række sange til de fremmødtes fornøjelse.
Sidst på aftenen begyndte en del gæster at gå hjemad eller at gå videre i byen, mens nogle valgte at overnatte på pladsen og tage hjem dagen efter.
Alt i alt var det et vellykket arrangement, hvor nationalsindede havde rig mulighed for både at diskutere landets situation og at nyde den danske natur og dansk mad.
 
Vi takker de fremmødte for en god sommerfest!

11

1

2

22

4