Stor demonstration mod aktiesalget til Goldman Sachs

1Tusindvis af mennesker demonstrerede onsdag på Christiansborgs Slotsplads imod salget af aktier i Dong Energy til Goldman Sachs. Goldman Sachs er en jødisk domineret investeringsbank fra New York, som har et ry for både ekstremt umoralsk optræden igennem flere årtier, ry for medansvar for diverse finanskriser og for sammenfiltring med magtstrukturen i USA.

Demonstranterne kom fra et bredt politisk spektrum og talte også venstreorienterede som havde medbragt røde faner. Alle var dog enige om at danskernes fælles infrastruktur ikke skal sælges til denne “investeringsbank”.

En gruppe DNF aktivister ville også deltage i demonstrationen, men blev desværre forhindret i dette af politiet, som fulgte vore aktivister rundt fra det aftalte mødested. Efter en længere gåtur i de Københavnske gader
stillede DNF sig på den anden side af kanalen i forhold til demonstrationen. Her tog gruppen af aktivister vore officielle flag op, for at vise folk hvem der var ankommet. Efter dette opstod noget råberi frem og tilbage over kanalen med nogle autonome, der tilsyneladende ikke ønskede at nationalisterne deltog i demonstrationen. Der gik ikke lang tid før de tynde autonome løb 20-30 personer over broen, hvor DNF stod klar til at tage imod dem. Dog var gruppen af de autonome langt mindre ved ankomsten til nationalisterne. Her stillede ordensmagten sig imellem og to påvirkede venstreekstremister blev nedlagt i sneen og anholdt.

2

3