Udflugt til Club 88

Lørdag Den 24 Marts, havde medlemmer af DNF besluttet sig for at tage en tur til Tyskland, og besøge den berømte Club 88. Kl. 15:00 var der afgang fra Aalborg, og til vores held viste vejret sig fra sin fine side.
Undervejs blev der gjort et stop på en rasteplads, hvor der først blev opsat nogle DNF stickers, så blev der tændt op i den medbragte grill. Her blev der grillet pølser over lidt politisk snak. Så fortsatte turen videre mod Club 88.
På vejen derned, fik vi at vide at Club 88 holdte 1 euro party, hvilket betød at øllene kun kostede 1 euro hele aftenen, noget der bestemt faldt i god jord hos de øl-tørstige aktivister.
Ved en 21-tiden åbnede klubben, her fik vi hilst på forskellige folk, nye så vel som gamle ansigter. Der var godt belagt med mennesker og der var en rigtig god stemning.
I løbet af aftenen, fik vi også kontakt med det tyske politi, som udelukkende var der for at udøve lidt at den velkendte chikane mod nationale, som de er så kendte for.
Efter nogle timer, var vi lige forbi, for at se det sted hvor vi skulle sove. Men festen stoppede ikke her. Nogle af tyskerne, syntes at vi skulle se det tyske natteliv, så de kørte os rundt til nogle forskellige steder. Ved en 06-tiden om morgenen, sluttede festen så.
Vi tog en taxa ud til hvor vi skulle sove, efter få timers søvn og et hurtigt bad, gik turen så tilbage til Danmark. Der blev da lige gjort et kort stop ved grænsebutikkerne, så folk lige kunne købe lidt med hjem.

Alt i alt, var det en rigtig hyggelig og ikke mindst en sjov tur til Club 88. Det er bestemt ikke sidste gang, at DNF tager på hygge-udflugter som denne. Håber at flere folk i fremtiden, vil tage med på de hyggeture der bliver arrangeret, og ikke snyder sig selv for en rigtig hyggelig tur. Sidst men ikke mindst, vil vi gerne takke de tyskere, der var med til at gøre vores tur hyggelig, give os et sted at overnatte og ikke mindst, at vise os lidt at det tyske natteliv.