Vintertræning i DNF

1

Lørdag den 1-2-14 var aktivister fra Danmarks Nationale Front samlet i Dyrehaven i Lyngby. Her skulle de udføre fysiske øvelser i styrke og kondition, samt kamptræning. Ledere fra DNF havde lavet en base nær Eremitageslottet, hvor DNF’s officielle flag og Dannebrog var opsat. I pauserne mellem de forskellige øvelser havde DNF’s kvindegruppe sørget for sandwichs og diverse drikkevarer som aktivisterne nød godt af.

2

3

Kamptræningen bestod blandt andet i at kunne forsvare sig selv med skjold mod flaskekast og slagvåben, samt generel gadekamp og personlig forsvar. Denne form for træning ser DNF som et meget vigtigt element i form af uddannelse til aktivister der bekæmper landsforrædere som venstreorienterede autonome og utilpassede parasitter på det danske folks legeme.

De unge mennesker i DNF viste stor evne inden for forsvar med skjolde, hvor de parerede øvelses flasker, frontspark og glasflasker. Alt dette er en del af deres uddannelse som ledelsen i DNF står for.

4

5
Ledelsen i Danmarks Nationale Front takker de medlemmer, der stillede op i dag og deres evne til at hæve deres eget personlige niveau. Ligeledes takker DNF for medlemmernes store engagement og koncentration.