6.235 asylansøgninger og 7.679 familiesammenføringer i 2016

Magthavernes masseindvandringsprojekt fortsætter. I år 2016 var der således 6.235 personer der søgte om asyl i Danmark og 7.679 personer der fik familiesammenføringstilladelse. De to største grupper af asylansøgere var syrere og afghanere, de grupper som fik flest familiesammenføringstilladelser var syrere og folk som angiveligt er fra Eritrea i Østafrika. Disse individer er rejst på tværs af hele Europa og for afghanernes vedkommende desuden også på tværs af halvdelen af Asien for lige netop at komme til Danmark.

Denne helt igennem afskyelige invasion er naturligvis skabt af magthaverne der giver alle såkaldte “flygtninge” gratis boliger, opholdstilladelse og penge hver måned. I stedet burde en hver person der holder af sit folk og sit land naturligvis arbejde på at sende disse mellemøstlige og afrikanske folk ud af Danmark hurtigst muligt.
Hvis invasionen fortsætter bliver konsekvensen at vi danskere bliver i mindretal i vores eget land, noget som magthaverne tilsyneladende ønsker.

Disse magthavere holder sig selv ved magten blandt andet ved massiv kontrol med alle store nyhedsmedier hvor befolkningen kontinuerligt bombarderes med fordrejede nyheder til fordel for masseindvandringen.

Kilde: Udlændinge- og integrationsministeriet