August 2014: Det højeste antal asylansøgere i 20 år

Europakort 3Danmark indvaderes i øjeblikket i helt ekstrem grad af asylansøgere, fra blandt andet Syrien. I august kom der 2.287 personer asylansøgere ind i Danmark hvilket ifølge TV2’s oplysninger er det højeste antal i 20 år. I september måned kommer der typisk omkring 100 asylansøgere om dagen, nogle dage op til 140 personer. Til sammenligning søgte 3.806 personer asyl i Danmark i hele 2011.

Tydeligvis er det regeringens gavmilde behandling af asylansøgere der tiltrækker disse horder af mennesker. Ikke alene skabte regeringen bedre muligheder for at asylansøgere kan bo og arbejde uden for asylcentrene, men man har også besluttet at man kan få asyl uden at være “personligt forfulgt”. Nu er det nok at man kommer fra et område præget af krig.

Politikerne gør som sædvanligt intet reelt for at løse problemerne. Regeringen har besluttet at man vil indføre midlertidig opholdstilladelse for syrere fra områder med krig i stedet for permanent opholdstilladelse. Men så har man jo senere problemerne med at sende dem hjem igen.

For at løse problemerne kræves naturligvis langt mere vidtgående tiltag, som at man omgående indfører permanent grænsekontrol ved Danmarks grænser og at man afskaffer retten til asyl for folk som ikke kommer fra Europa. Desuden burde Danmark meddele det internationale samfund at vi ikke længere betragter os som værende bundne af de internationale konventioner der pålægger os at modtage disse personer.

Kilde: TV 2
Se ogsår: Den Korte Avis