Biskop og rabbiner byder “flygtninge” velkommen i Danmark

Vor_Frue_Kirke_CopenhagenBiskop i Københavns Stift, Peter Skov-Jakobsen, oplyste den 25. november, at han ønsker mere “imødekommenhed og medmenneskelighed” i debatten om asylansøgere i Danmark. Dagen efter, oplyste biskop i Viborg stift, sammen med rabbineren Jair Melchior, at de mener at Danmark skal byde “flygtninge” velkommen og at vi skal omtale dem med “medmenneskelighed”.

Jair Melchior udtalte desuden: “Et stærkt samfund er ikke bange for immigranter og flygtninge, men tager imod dem og hjælper dem, netop fordi det er et stærkt samfund”

Det er værd at hæfte sig ved rabbinerens lille agitatoriske trick, han insinuerer at hvis man er stærk/har et stærkt samfund, tager man imod immigranter, mens hvis man er bange, afviser man dem. Dermed prøver han jo tilsyneladende at få folk til at tænke “jeg/mit samfund er stærkt, jeg kan godt tage imod immigranterne”. Problemet er bare at immigranterne truer med at gøre os danskere til en minoritet i vort eget land og mange hærger landet med kriminalitet m.m. Kun svage folk lader sig inficere med en selvdestruktiv moral, der siger at de decimere deres eget folk og skade deres land.

Kilder: Berlingske Berlingske