Dansk Supermarked bøjer nakken for muslimsk pres

Netto-butikDansk Supermarked, som bl.a. ejer Netto-, Føtex- og Bilka-butikkerne, har nu meddelt at de vil acceptere at deres medarbejdere går med muslimsk hovedtørklæde. Hidtil er man ellers sluppet for at se på tilslørede kvinder i disse supermarkeder, mens Coop (Kvickly, Irma, Superbrugsen m.fl.) har accepteret dette i adskillige år. Mærkværdigvis står “Dansk Supermarked” ikke fast på at forsvare europæiske værdier og tillader denne tilsløring, der for mange mennesker symboliserer muslimsk kvindeundertrykkelse.

Indledningsvis var det kun det muslimske tørklæde Dansk Supermarked ville tillade, men i sidste uge oplyste de så, at de nu også vil tillade jødiske kalotter og andre former for religiøs hovedbeklædning. Men de vil ikke tillade at deres medarbejdere bærer politiske symboler. Det er uklart hvorfor Dansk Supermarked mener, at folk skal have lov til at skilte med religiøs overbevisning, men ikke med politisk overbevisning.

Man bør være opmærksom på, at det ikke kun er forvirrede “autonome” og forræderiske politikere og mediefolk der modarbejder det danske folk. Der er desværre også mange pengemænd og virksomheder der deltager i disse aktiviteter.

Det er ret bittert at se hvordan magtfulde virksomhedsejere og -ledere blæser det danske folk en lang march.

Kilde: Den Korte Avis