David Duke Radio

Hver hverdag mellem kl. 19 og kl. 20 kan man normalt finde en ny radioudsendelse produceret af den amerikanske patriot David Duke som omhandler tidens alvorlige udfordringer for hvide mennesker.
I en tid hvor de fleste nyhedsmedier i Vesteuropa, USA og Canada blot er manipulationsredskaber som multikulturalisterne bruger til at få Europas og Nordamerikas befolkninger til at acceptere invasionen af ikke-europæiske folk, er det godt at høre de nyheder som er relevante for hvide mennesker.

David Duke har i hans programmer ofte samtaler med andre patrioter som kan bidrage med indsigt i forskellige problemstillinger. I programmet fra den 8. januar som vi linker til ovenfor, taler David Duke blandt andet om muslimers angreb på hvide kvinder i Tyskland og England, om kønsroller og specielt om den degenererede Hollywood kultur og om dårlige rollemodeller for kvinder og mænd. Vi kan anbefale David Duke radio for dem som ønsker relevant information om samfundsudviklingen i hvide lande og om hvem som bag angrebene på Europa og Nordamerika.