Danmarks defekte retssystem: To års fængsel for drab på to kvinder

En 25-årig mand slap med to års fængsel for at have forårsaget to amerikanske kvinders død da han torpederede deres udlejningsbåd med hans vandscooter i Københavns havn i maj 2017. Mange vidner kunne efter sammenstødet fortælle om hvordan en gruppe af personer som den tiltalte var en del af, havde sejlet vanvittigt og hasarderet i Københavns havn. Dette førte til at den 25-årige ramte en båd hvori to amerikanske udvekslingsstudenter befandt sig. De døde af deres kvæstelser.

Enhver der fører et motordrevent køretøj eller fartøj, må naturligvis være klar over hvilke skader det kan forårsage hvis man med stor fart rammer andre personer og personen der fører køretøjet eller fartøjet har ansvaret for at noget sådant ikke sker. Hvis man vælger at blæse på andre menneskers sikkerhed og sundhed, skal dette naturligvis medføre en streng straf.

At dræbe to andre mennesker med en vandscooter fordi man tilsyneladende er fuldstændig ligeglad med konsekvenserne af ens handlinger, burde som minimum medføre en mangeårig fængselsstraf. I en tid hvor multikulturalisterne styrer de fleste nyhedsmedier, er det også interessant at se, at man ingen steder kunne få oplysninger om hvor vidt den dømte var indvandrer eller har indvandrerbaggrund. Dette er naturligvis relevant, så befolkningen kan danne sig et indtryk af hvordan personer fra denne gruppe opfører sig i vores land.

Kilde: Ekstra Bladet