DNF og PZRK

Ekstra Bladet påstår i dagens udgave(07082011) at have afsløret at Lars Agerbak og DNF samarbejder med det Russiske parti PZRK. Dette er der dog ikke meget afsløring over. Denne information har i et års tid været tilgængelig på DNF’s web site. Det er ikke noget som DNF har lagt skjul på. At General Sekretæren for PZRK er Generalmajer af reserven i den tidligere efterretningstjeneste, KGB er da heller ikke noget som DNF har forsøgt at tilsløre. Ekstra Bladet kalder i mangel af bedre PZRK for et yderligtgående Russisk parti.

PZRK står for “Partiet til Beskyttelse af den Russiske Forfatning”. Ikke særligt yderligtgående. PZRK har lidt over 70.000 medlemmer. Den Russiske forfatning er sat ud af kraft, ganske som den Amerikanske er det. Efter at DNF afbrød det korte samarbejde med Slavisk Union, indledte DNF et samarbejde med blandt andet PZRK. Det siger sig selv at DNF sagtens kan lære noget af eksempelvis et Russisk parti, og PZRK kunne også lære ting af DNF. Der er her tale om udveksling af erfaringer, gensidig information om EU og Ruslands situation, med mere.
En mere fyldestgørende artikel om Slavisk Union, og ikke mindst baggrunden for samarbejdets ophør, DNF’s samarbejde med andre Nationale på tværs af grænserne, hvorfor, og meget andet vil snart kunne læses på forsiden.