Endnu et attentat – blod på multikulturalisternes hænder

Onsdag den 22. marts kørte en person af ikke-europæisk oprindelse en bil over Westminster Bridge i London hvor han med vilje torpederede et stort antal tilfældige mennesker hvoraf tre døde. Efterfølgende kørte han over til det britiske parlament hvor han dræbte en tilfældig politibetjent med en kniv. Politibetjenten var, som det ofte er tilfældet i England, ikke bevæbnet. Efterfølgende blev gerningsmanden skudt af politiet.

Efter Paris, Bruxelles, Berlin og flere andre steder blev England nu angrebet igen. Dette er naturligvis konsekvensen af Vesteuropas nuværende magthaveres vanvittige multikulturalistiske ideologi og af den ikke-europæiske masseindvandring som de ved hjælp af blandt andet manipulerende massemedier påtvinger Europas befolkninger.

Terrorangreb er blot nogle af konsekvenserne af den politikerønskede invasion af Europa. Langt alvorligere konsekvenser er den demografiske udvikling som vil gøre os til mindretal i vore egne lande hvis udviklingen fortsætter, samt den daglige store kriminalitet som de invaderende folkeslag påfører Europa.
Angrebet vil ikke ændre de forræderiske magthavernes politik, da de har kunnet se den slags komme i lang tid. Spørgsmålet for os andre er, hvordan vi kan fjerne multikulturalisterne fra magtstrukturen i massemedierne, kulturlivet, parlamenterne, skolesystemerne og fra andre vigtige dele af samfundet.

Kilder:
TV2
Daily Mail