“Etnisk” Fremad Amager hold amok – slår dommer og spiller ned

FodboldmålHvad de almindelige nyhedsmedier ikke ønsker at fortælle, kan vi nævne her hvis nogle skulle være i tvivl: Fremad Amagers serie 3 hold som gik amok i søndags ved en fodboldkamp på Amager mod holdet CSC, består udelukkende af spillere med ikke-dansk baggrund. Da dommeren i kampen gav et rødt kort til en spiller for at beklage sig for meget, løb en udskiftningsspiller ind og slog dommeren ned bagfra. Nogle af CSC spillerne forsøgte derefter at beskytte dommeren mod overfaldet, men situationen eskalerede yderligere og også tilskuere løb ind på banen og angreb dommeren med slag og spark ligesom de prøvede at true ham til ikke at melde overfaldet ved at sige at de ville komme hjem og besøge ham m.m. Situationen faldt først til ro efter at politiet ankom. Dommeren blev efterfølgende kørt væk i en ambulance.

Fremad Amager holdet er et såkaldt integrationsprojekt fra ghettoen Urbanplanen på Amager. Holdet har tidligere gjort sig bemærket ved vanvittig opførsel, se linket til Ekstra Bladet. Holdopstillingen i søndags omfattede følgende personer: Ashraf Sulaiman, Bjørk lobitzi, Cihan Turan, Erkan Sari, Ibrahim Belmaillah, Imad Bekacem, Junaid Rafique, Kamran Jamshidi, Mohamed El-hasnaooi, Mohamed Amin Dahmani, Safa Abdelkadar, Serwan Jamshidi, Sharam Jamshidi, Sowran Jamshidi.

Ingen af de store nyhedsmedier mener åbenbart at befolkningen skal have at vide at der er tale om et hold hvor alle har indvandrerbaggrund.

Kilder:
BT
Uriasposten
Ekstra Bladet
DBU København