EU-råd jagter indvandringskritiske udtalelser på internettet

Den Europæiske Union har oprettet en komité ved navn “High level group on fake news and online disinformation”. Det kunne man jo så først tænke er godt. For det er jo på høje tid at nogle gør noget ved mainstreammediernes kontinuerlige hjernevask af Vesteuropas befolkninger ved i næsten alle situationer at hemmeligholde kriminelles etnicitet, at tilbageholde informationer om den demografiske udvikling i Europa og decimeringen af de europæiske folk. Samt naturligvis at stoppe den bizarre følelsespropaganda som tilsyneladende får nogle individer til at føle medlidenhed med de invaderende arabere, negre m.m.

Nå ja, men det er så ikke det der er hensigten med projektet. Som bekendt er stort set hele magtstrukturen i EU styret af multikulturalister og fortalere for invasionen af Europa. Og initiativet er tilsyneladende et forsøg på at undertrykke ytringsfriheden i Europa yderligere. Således talte vicepræsidenten for Europaparlamentet Andrus Ansip forud for iværksaættelsen af initiativet om vigtigheden af at bekæmpe “hatespeech”, “hate crimes” og om det forfærdelige ved såkaldte “toxic narratives about migrants, regilious minorities” m.m.

EU har indført milliardbøder til onlineplatformene Facebook, YouTube, Twitter m.fl. hvis ikke de følger EU’s såkaldte “Code of conduct” (orførselsregler) og spreder ikke tilladte ytringer. At magtstrukturen i EU ikke arbejder for de europæiske folk er nok klart for mange.

Læs mere i artiklerne nedenfor.

Kilder:
Ekstra Bladet
EU kommisionen