Folkemødet – og venstrefløjens had til ytringsfriheden

FolkemødebornholmMan har de seneste dage hørt om det årlige folkemøde på Bornholm. Forskellige Nationalistiske partier (heriblandt Gyldent Daggry og Danskernes Parti) har meldt deres ankomst til denne begivenhed. I dette øjeblik, skriger forskellige kultur-marxistiske bloggere, medier og politikere om hvordan denne politiske mangfoldighed skal stoppes. Alt dette i ”tolerancens” og ”demokratiets” navn. De snakker om tolerance, men mennesker med andre holdninger end de her nævnte kultur-marxister, kan ikke tolereres. De snakker om demokrati, men folkets stemme betyder intet når kultur-marxisternes parole skal overholdes.
Vort Fædrelands engang så stolte tradition om at kunne tale frit, er under beskydning fra venstrefløjen. Hvis disse partier får lov til at tale til folkemødet, vil de uden tvivl blive bombarderet med had og intolerance, fra både den yderste og fra den moderate venstrefløj. Begge disse dele af venstrefløjen vil kaste med mudder: De ekstreme vil kaste med fysisk mudder, og de moderate vil kaste med retorisk mudder. Set i forhold til Grundloven, er der absolut ingen grund til ikke at lade disse såkaldte ”ekstremister” tale. Det hedder trods alt et ”folkemøde”, for det er folkets stemme der kommer til udtryk, uanset fra hvilken fløj.
DNF tror på Grundloven. Derfor mener vi, at man under ingen omstændigheder må lade kultur-marxisterne undertrykke vores ytringsfrihed. Så husk dette Danske mand og kvinde: Giv din mening til kende! Brug din grundlovssikrede ret til at råbe højt og tydeligt op, når de der vil se vor Grundlovs ødelæggelse, prøver at fjerne vores ytringsfrihed!