Hizb ut-Tahrir: Bandekonflikt er ikke indvandrernes skyld

NørrebrogadeDen ekstremistiske islamiske organisation Hizb ut-Tahrir holdt møde i Nørrebrohallen i København i dag. 800 personer deltog i mødet. Mødet blev holdt under sloganet “Hvordan løser islam bandekriminalitet?”

På trods af, at hovedparten af banderelaterede angreb i den senere tid uden tvivl er foretaget af folk med tilknytning til indvandrerbanderne (som de multikulturalistiske mainstreammedier i Danmark blot kalder “bander”), påstod Hizb ut-Tahrir, at bandekonflikten ikke er indvandrernes skyld. En talsmand for organisationen sagde følgende:

Problemet fandtes også før de mange indvandrere i Danmark. Fænomenet er et resultat af den eksisterende kultur. Fænomenet har intet at gøre med islamiske idealer at gøre. Derimod er det den vestliges kulturs skyld

Det mærkelige er jo blot, at der fandtes langt mindre kriminalitet før indvandrerne kom. Og at indvandrere og deres efterkommere statistisk set er langt mere kriminelle end danskere. Hvis bandekriminalitet skulle være en del af den europæiske kultur, skulle man jo mene at der måtte være langt flere europæere end indvandrere der var kriminelle. Men det er ikke tilfældet.

Som bekendt findes der utallige indvadrerbander, men kun to større rocker/biker-grupper. Det politisk korrekte system i Danmark offentliggør ikke tal på hvor mange personer blandt de registrerede bandemedlemmer der har indvandrerbaggrund. Dette gør man naturligvis ikke, da det ville skabe mere modstand mod masseindvandringen og det ønsker samfundets nuværende magthavere ikke.

Måske er grunden til de muslimske indvandrere og deres efterkommeres højere kriminalitet, ikke den vestlige kultur, men snarere visse muslimers fuldstændige mangel på respekt for andre mennesker og for det land som har lukket dem ind.

Hizb ut-Tahrir mente, ikke overraskende, at løsningen på bandekonflikten skulle være at bandemedlemmerne fulgte de islamiske love m.v. Og de har jo så en organisation som bandemedlemmerne passende kunne blive medlemmer af. Her går man bl.a. ind for Sharia-lov, afskaffelse af demokratiet, global “hellig krig”, drab på folk der konverterer fra islam m.v.

I én forstand kan man sige at bandekonflikten er danskernes skyld. Vi har lukket disse personer eller deres forældre ind og vi har ikke gjort noget seriøst ved disse kriminelle.

Kilder: Ekstra Bladet
Wikipedia om Hizb ut-Tahrir
DNF – Indvandrerkriminalitet
Altermedia – Kriminalitetsudviklingen i Danmark