Hjemmepleje-skandalen i Københavns Kommune

Selvfølgelig er alle danskere blevet vrede over TV2 Nyhedernes afsløringer af arbejdsmoralen i hjemmeplejen i Københavns kommune.

Vi finder det i denne kommentar ikke nødvendigt at gentage historien, da den bør være alle danskere bekendt. Vi er i DNF ikke i tvivl om, at lignende eksempler kan findes i resten af landet, som i andre dele af den offentlige sektor. Det peger på en offentlig sektor der i den grad mangler styring, både forvaltningsmæssigt og politisk.

Det afslører en i særdeleshed en svag politisk ledelse, som ikke blot hersker i de enkelte kommuner, men helt ind på Christiansborg. Det afslører i den grad at den politiske elite er handlingslammet, og har det bedst med at lade tingene stå til, og så i øvrigt mest er fokuseret på spin, tv-tid og egne taburetter.

For os i DNF, er det ikke overraskende, at se de i denne sag indblandede politikeres, dvs. Københavns borgmestre, rygmarvsreaktioner – Overraskede, rystede og vil straks iværksætte undersøgelser, for at vise handlekraft. Ikke én politiker har mandsmod nok til at tage ansvar, og vi ved i DNF hvorfor.

Fordi det ødelægger deres karriere og de mister deres store lønninger. Vi foragter i DNF disse politikere og dette system, der er blevet til et helvede for den enkelte dansker. Vi tror, at danskerne har fået nok af, at den politiske elite ødelægger vores smukke land, og vi forventer i en ikke fjern fremtid, at systemet enten selv bryder sammen, eller vil blive væltet.